Ghid de stil pentru barbati: trucuri de stil pentru tinuta de nunta

Cand vine vorba de imbracamintea pentru nunta, toata lumea crede ca barbatii au o treaba usoara. Dar, sa arati si sa te simti bine in ziua nuntii este mai mult decat doar o chestiune de “pune un costum”. La fel ca si achizitionarea acelui inel important, trebuie sa ne gandim la forma, culoare, dimensiune si stil.

Doriti un smoching clasic sau un costum de tweed sau poate ceva un pic mai modern sau casual?

Ar trebui sa purtati cravata, papion sau guler deschis? ?i v-ati gandit la sosete? Da, la sosete!

Din fericire, suntem aici pentru va ajuta. Cu totul, de la gulere la camasi si pantaloni, bucura-te de ghidul nostru de nunta!

COSTUM

Deci, primul lucru pe care il veti lua in considerare, probabil, atunci cand incepeti sa va ganditi la ziua nuntii este costumul.

Desigur, costumul se schimba foarte mult o data cu moda, sacourile patratoase si pantalonii largi au fost inlocuiti cu costume slim. Desi, desigur, ca nu se potriveste cu orice forma a corpului, astfel incat vorbiti cu croitor sau un asistent din magazin cu privire la cea mai potrivita forma pentru a construi tinuta dumneavoastra.

Daca optati pentru o tinuta formala, cum ar fi un frac, inchirierea poate fi optiunea cea mai economica, in timp ce, daca alegi un costum intr-o nuanta belumarin sau gri, este probabil sa-l purtati din nou, la alte evenimente.

trucuri de stil barbati

tinuta de nunta barbati

tinuta nunta barbateasca


CAMASA

V-ati putea gandi ca o camasa alba este doar o camasa alba, dar aceasta poate face, de asemenea, o declaratie reala. Alegeti o camasa cu guler deschis si fara cravata pentru un look casual sau alege un model cu un guler Peter Pan pentru un stil mai sofisticat. ?i, desigur, nu trebuie sa fie de culoare alba, incercati o cravata neagra pe o camasa neagra, sau optati pentru un imprimeu floral sau poate unele dungi sau buline.

camasi barbati nunta


CRAVATA

Cand vine vorba de cravate, optiunile sunt nelimitate, puteti alege matase, lana sau tweed, sa optati pentru o nuanta mai stralucitoare, sau aceeasi culoare ca si camasa, sacoul sau chiar domnisoarele de onoare.

PANTOFI

Cerul este limita atunci cand vine vorba de ceea ce sa purtati in picioare in ziua nuntii si nu sunt multe reguli.

pantofi de barbati nunta

Asa cum am spus, pantofii casual sunt din ce in ce mai populari, asa cum sunt cizmele de cowboy si cizmele Chelsea pentru un finisaj mai sofisticat, dar personal. In ceea ce priveste culorile, lasati hainele sa va ghideze, pastrati pantofii negri pentru costume negre, si pantofi maro pentru costume bleumarin. Costumele gri vor merge cu ambele, desi nuantele mai deschise necesita pantofi mai deschisi.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.