Hainele de firma – articolele vestimentare pentru tinute originale create de marii designeri

De fiecare data cand ne alegem hainele, incercam sa luam cele mai bune decizii care sa se incadreze in bugetul de care dispunem si in standardele de calitate pe care ni le dorim. Desigur, nu intotdeauna reusim, pentru ca atunci cand vorbim de calitate, vorbim si de un pret ceva mai mare, iar compromisul isi face aparitia. De cele mai multe ori, batalia se duce intre hainele de firma si hainele simple, fara un brand cunoscut. Ce alegem?

In primul rand, trebuie sa stim ca hainele de firma, adica cele care au un brand cunoscut, garanteaza calitatea. Brandul este o promisiune, pe care designerul care isi pune numele pe respectiva haina de firma si-o asuma si ti-o comunica. Hainele sunt, pentru acesti designeri vestimentari, mai mult decat niste simple materiale textile care ne acopera. Ele sunt parte a personalitatii noastre si dincolo de orice imprimeu, au impregnata in tesatura lor o viziune artistica originala. Imbracarea unui tricou ieftin si a unui tricou Dsquared2 respecta aceleasi norme din punct de vedere utilitar, insa sunt la capete opuse din punct de vedere al originalitatii si personalitatii pe care o inspira.

Tricouri si blugi  Dsquared2  pentru outfituri usor de remarcat si in pas cu moda

Daca facem pasul catre hainele originale, trebuie sa stim cum sa ne alegem exact tipul de haina originala care ni se potriveste. Nu este usor, mai ales daca nu vrem sa exprimam ceva pe care nu il intelegem. De aceea, exista trendsetteri, precum celebritatile, cu care ne putem asocia atunci cand vine vorba de alegerea unor haine originale de firma. Care sunt, asadar, etapele pe care le poti lua in considerare atunci cand vine vorba de achizitionarea unor haine de firma:

  • Vezi restul creatiilor vestimentare ale designerului. Este foarte important sa descoperi esenta artistica a acestuia si sa te poti raporta la ea, pentru ca ulteriortipurile de haine de firma pe care le vei achizitiona de la el vor transmite exact mesajul pentru care au fost create
  • Descopera celebritatile care poarta creatiile vestimentare ale designerului. Incearca sa iti dai seama daca ai ceva in comun cu toate aceste celebritati, macar la nivel de viziune. Daca da, atunci alegerea ta va fi una corecta, daca nu, nu face pasul catre achizitionare pentru ca e posibil sa te asociezi cu o viziune in care tu nu crezi
  • Alege hainele in functie si de stilul tau personal. Nu vrei sa ai parte de niste haine de firma care pur si simplu nu se potrivesc cu personalitatea ta. Chiar daca iti face cu ochiul un designer, gandeste-te daca respectivele haine originale iti vor veni bine si pe stilul tau

De unde poti achizitiona haine de firma originale?

Daca vrei sa achizitionezi haine de firma originale, fara sa ai grija faptului ca sunt contrafacute si vandute cu un pret marit, incearca hainele de firma online. De ce online? Ei bine, nu oricum, ci de pe un magazin online specializat in haine originale, care iti poate oferi garantia calitatii si autenticitatii.

Apeland la magazinele de haine originale, poti avea aceasta garantie si chiar mai mult, creatii vestimentare originale de la designeri renumiti, printre care se numara Neil Barett, Alexander McQueen, precum si DSQUARED2, fondat de fratii Dean si Dan Caten. Aceste haine de firma online sunt cele care iti pot garanta exprimarea personalitatii tale intr-un mod specific viziunii celor care au creat aceste piese vestimentare unice.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.