Hobby-uri si pasiuni: Poker

Revin pe blog, dupa o lunga perioada in care nu am mai scris, cu un articol despre hobby-uri si pasiuni.
Cred ca toata lumea a incercat diverse jocuri de noroc, macar o data in viata. Recunosc ca nu am jucat pana acum la pacanele, insa cel putin o data am jucat la ruleta sau poker.
Pokerul online a devenit foarte popular in ultimii ani si se pare ca din ce in ce mai multe site-uri au aparut. Site-uri precum 888 poker iti ofera posibilitatea sa joci online poker si are chiar si unele bonusuri, in momentul cand alimentezi contul.

Te poti inregistra pe 888poker.ro si atunci cand alimentezi contul primesti bonus o suma buna de bani. Cred ca bonusul primit e in functie de suma pe care o depui.

In Romania cel mai popular joc de poker este texas holdem un joc pe care il joc si eu din cand in cand. Cred ca ultima data cand am jucat texas holdem a fost acum 3 luni.

Mi-a atras atentia site-ul 888poker.ro pentru ca au si cateva articole despre strategia jocului de poker dar si regulile pokerului, daca cumva esti incepator.

888 poker texas holdemTexas Holdem, cel mai jucat joc de poker

La noi in tara, in cazinouri se joaca poker texas holdem, in unele dintre ele pe niste mize uriase. Daca va pasioneaza poker-ul, site-ul 888poker.ro este o solutie foarte buna, tinand cont ca ofera si anumite bonusuri la inscriere si depunere.

Pasiuni precum poker-ul trebuie „alimentate” tot timpul.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

2 Responses to Hobby-uri si pasiuni: Poker

  1. Nicu 28 martie 2014 at 13:26 #

    Mai sunt site-uri cu bonusuri si oferte la inscriere chiar foarte bune si serioase.

  2. Bolocan Ovidiu-Cristian 28 martie 2014 at 13:34 #

    Bineinteles, eu am mentionat doar unul in acest articol. Oferta e variata, acest lucru fiind benefic pentru noi toti cei care jucam poker.