Horoscopul saptamanal: este el un ajutor in crearea agendei personale?

Un horoscop al saptamanii este cea mai buna modalitate de a ne face o viziune generalista asupra lucrurilor care urmeaza sa se intample in intervalul urmator. Fie ca este vorba despre starea de sanatate in perioada urmatoare, despre auspiciile legate de cariera ori despre cum ne va merge in dragoste, un horoscop saptamanal este de asa natura incat sa descifreze ce este scris in stele si sa ne faca sa intelegem cum stau lucrurile mai indeaproape. Insa este horoscopul pentru aceasta saptamana, spre exemplu, un ajutor in realizarea agendei personale, ori mai mult ne face sa visam? Iata raspunsurile, printre randurile urmatoare…

Horoscopul saptamanal, dragostea, cariera si sanatatea

Horoscopul este astfel creat incat, dupa ce il citesc, nativii sa isi poata raspunde la cateva intrebari, precum: „Care va fi starea mea generala in saptamana urmatoare?”, „Cum imi va merge la munca?” sau „Cum imi va merge in dragoste?”. Prin urmare, dupa ce primesc aceste raspunsuri, oamenii isi pot crea agenda personala. Dar este horoscopul saptamanii un ajutor suficient in crearea acestei agende? Cu alte cuvinte, ce este scris in acest horoscop saptamanal este fara cale de intors? Trebuie sa luam ca atare ce ne spun astrele? Raspunsul este: nu! Astrele doar ne sugereaza anumite predispozitii ca unele lucruri sa se intample, drept pentru care ce este scris in horoscop nu este de natura sa ne duca cu capul cu nori, ci mai degraba sa ne coboare de acolo, astfel incat sa luam in maini fraiele propriului destin. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand citim un horoscop al saptamanii? Iata:

  • Aspecte benefice: conjunctie, sextil, trigon. Ori de cate ori citim, in cadrul unui horoscop general saptamanal, faptul ca niste planete sunt in conjunctie, sextil sau trigon, atunci astrele ne aspecteaza pozitiv acele evenimente
  • Aspecte malefice: cuadratura, opozitie. Pe de cealalta parte, cand astrele sunt in cuadraturi sau opozitii cu alte astre, atunci lucrurile sunt aspectate negativ. Drept urmare, in intocmirea planului ori a agendei saptamanale pentru acea perioada, este recomandat sa avem in vedere evitarea aspectelor pe care acea pozitie malefica a astrelor o indica.

Asadar, a lua in considerare cele spuse de un horoscop saptamanal este indicat, in masura in care stim sa ne fixam o limita si sa ne dam seama ca exista o diferenta, in mod ironic, ca de la cer la pamant, intre a dispune si a predispune. Drept urmare, orice horoscop saptamanal este numai bun pentru a fi consultat ori de cate ori cel care il citeste isi da seama ca numai el poate transforma lucrurile continute de acea predictie astrale in realitate sau nu.

Horoscopul saptamanal: unde e cel mai bun?

Cel mai bun horoscop saptamanal este cel cat mai impartial, despre care stii ca nu e partinitor niciunei zodii. Drept urmare, citeste cu drag un horoscop pentru aceasta saptamana care spune si bune, dar si mai putine bune. Pentru ca, in definitiv, asa este viata: si cu bune, si cu rele, dar intotdeauna cu optiunea acordata noua de a ne schimba destinul in bine. Pe platforma online Zenivers, spre exemplu, veti putea gasi un horoscop al saptamanii cu informatii elocvente, dar si cu un pic de praf de stele presarat peste.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.