Il adori si totusi …alegi sa-i risti viata? Fii responsabil si foloseste un scaun auto pentru copilul tau!

scaune auto copii

Nimeni nu iti poate pune la indoiala dragostea pe care i-o porti prichindelului tau, insa multi te pot condamna de faptul ca esti un parinte iresponsabil atunci cand iti plimbi micutul cu masina! Si…pe buna dreptate! Siguranta copiilor in trafic este esentiala avand in vedere numarul tot mai mare de accidente petrecute zilnic pe sosele din Romania, iar acest aspect ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine, ca viitor sau recent parinte! Mi-a fost dat sa vad in diminetile in care stateam la cozi infernale in trafic, copii care pur si simplu, zburdau dintr-o partea-n alta a banchetei fara nicio grija. Ei bine, multi parinti sunt iresponsabili, intrucat nu aleg sa foloseasca scaune auto pentru copiii lor atunci cand ies pe carosabil. Care este totusi misterul?…o intrebare al carei raspuns devine adesea… multiplu!

Copilul nu doreste sa stea in scaunul auto? Nu este o scuza pentru tine!

In cazul in care copilul refuza scaunul auto, nu invoca acest motiv pentru a scapa de resposabilitatea de a incerca sa-l imprietenesti cu acest accesoriu pentru transportul in siguranta! Chiar daca este mic si mofturos, poti aplica diferite tactici pentru a-ti atinge obiectivul :

scaun auto bebe

  • De exemplu, ii poti cumpara un scaun auto colorat care sa ii atraga atentia cu ajutorul imprimeurilor
  • De asemenea, poti folosi radioul masinii pentru a-i atrage atentia copilului atunci cand il asezi in scaunul auto
  • Daca ai o masina moderna, cu siguranta dvd-ul din tetiera iti va fi de folos atunci cand iti vei plimba bebelusul in scaunul auto recomandat pentru siguranta sa in trafic!

Ca un bun parinte, resposabilitatea ta este uriasa! Nu renunta la ideea de a-l invata pe bebe cu scaunul auto, intrucat vei plati cu viata sa 🙁 !

Te crezi AS in arta condusului? Mizeaza totusi pentru scaunul auto al bebelusului!

Chiar daca pana acum nu ai avut niciun incident in trafic si pentru asta te consider expert in arta condusului, oricand poti fi implicat involuntar in cadrul unui accident!  Asta inseamna ca deja ti-ai incercat norocul de prea multe ori, intrucat cele mai multe accidente in care au fost raniti copiii s-au petrecut nu din vina parintelui, ci din pricina neatentiei celuilalt sofer!

Astfel, scaunele auto pentru copii raman o prioritate pentru parintii care doresc sa fie responsabili tinandu-i in siguranta pe cei mici atunci cand ies in trafic! In general, chiar  daca sunt mici, copiii vor intelege regulile, trebuie doar sa aplici strategia corespunzatoare! In cazul in care de acum vrei sa iti plimbi bebelusul intr-un scaun auto, iti recomand magazinul online ibebe.ro – singurul loc in care vei gasi o gama completa de scaune auto pentru bebelusul tau la cele mai convenabile preturi!

Miza este viata copilului tau! 🙂 Ce vei alege?

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.