In 2016, spune adio camasilor pentru barbati baggy!


Multi dintre oameni, cand se gandesc la „camasi pentru barbati”, au in minte acele camasi baggy purtate in anii 90, care mai degraba scoteau in relief partile negative ale unei tinute, decat sa o infrumuseteze. Cu suficient de mult noroc, timpul nu a adus cu sine doar dezvoltarea armonioasa a tehnologiei, ci si pe cea a modei. Astfel, anul 2016 va fi anul camasilor slim-fit pentru barbati, perfect croite pe liniile corpului, care sa aduca un plus de valoare oricarui outfit, oricat ar fi el de simplist sau de elaborat.

Camasile barbatesti – o exprimare a unei personalitati puternice

camasi pentru barbati Camasile pentru barbati ar trebui sa fie intotdeauna o modalitate a barbatilor de a-si exprima personalitatea frumoasa, puternica, bine conturata. Iar daca personalitatea este bine conturata, de ce sa nu fie si camasa la fel? O camasa de barbati, model slim-fit, te va face sa pari intotdeauna imbracat fara cusur, caci o haina croita cu atentie catre detaliu va fi intotdeauna o haina eleganta si plina de esenta. Prin urmare, alege cu incredere camasile barbatesti slim-fit, de preferat cu un model unic, colorat, indraznet. Si ai cu siguranta de unde alege:

  • Celebrul model paisley, ori frunza sau fructul de mango pictat sau testut in material este o modalitate de a pastra fie o traditie de secole din moda, izvorata din indepartata Asie;
  • Modele florale – flori pe camasi barbatesti? De ce nu! Ce este frumos este pe larg acceptat si placut, iar un model floral frumos si elegant nu va face decat sa evidentieze bunul gust al tinutei tale;
  • Dungi si carouri – in cazul in care totusi nu doresti sa iesi din comfort zone-ul vestimentar, alege camasi de barbati in dungi sau in carouri. Ba mai mult, daca alegi o camasa in dungi, poti opta cu usurinta pentru un costum, si el slim-fit, in carouri.

Oricare ar fi pattern-ul, opteaza pentru combinatii pline de imaginatie si de indrazneala. Iesi cu incredere din masa amorfa a formelor fara font si vorbeste-le celor din jur, prin imbracaminte, despre cat de puternic esti. Iar 2016 este anul perfect sa continui sa faci acest lucru, ori sa il incepi, daca pana acum ai fost adeptul hainelor baggy.

Ce propune casa de moda Burberry sa asortezi unei camasi barbatesti in anul ce vine?

Niste trench-uri britanice, slim-fit si ele, insa pline de personalitatea istoriei ce o poarta in spate Asortate unei camasi barbatesti achizitionate online, de pe site-ul Bigotti spre exemplu, aceste trench-uri vor aduce un plus de stil in vestimentatia ta. Insa camasa pentru barbati pe care o porti va fi cea care isi va spune cuvantul despre tine. Cu model indraznet sau clasic, in culori tari sau neutre, trebuie sa tii minte un singur aspect: atata timp cat va fi slim-fit, vei fi „la moda” in anul ce vine! Poart-o cu personalitate, asorteaz-o unor butoni alesi cu stil, si vei fi apreciat, cu siguranta.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.