Invitatiile de nunta: cum le alegem pe cele mai frumoase de pe BoutiqueWedding.ro?

Invitatiile de nunta sunt una dintre acele alegeri care dorim sa iasa cat mai bine, mai ales ca prima impresie conteaza si trebuie sa ii convingem sa participe la acest eveniment atat de important pentru noi. Asa ca, inainte de a pune ochii pe un singur model de invitatie de nunta si sa ramanem la el, e bine sa vedem ce alte variante mai exista pe piata. Avem de ales dintr-o gama larga de invitatii de nunta: elegante, haioase, deosebite, personalizate, pe care le puteti vedea accesand acest link https://www.boutiquewedding.ro/invitatii-nunta/, si sunt care mai de care mai speciale si mai frumoase. Hai sa vedem ce anume ti se potriveste si cum alegi modelul cel mai frumos.

Invitatiile pentru cununie sau anuntarea fericitului eveniment

Invitatiile pentru cununie sunt, adesea, ales la repezeala, viitorii miri considerand ca nu este nevoie sa piarda prea mult timp cu acest detaliu. Insa, hai sa ne gandim putin: daca tu ai primi o invitatie de nunta monotona, te-ar impresiona, in vreun fel? Raspunsul pare sa fie nu. Asadar, trebuie sa te gandesti foarte bine ce anume ar exprima mai bine tematica nuntii tale si, nu in ultimul rand, personalitatea voastra.

  • Invitatiile pentru nunta elegante. Acest tip de invitatii de nunta este foarte potrivit pentru cuplurile mai clasice, care doresc sa aiba o nunta plina de eleganta. In acest caz, invitatiile la nunta vor fi cat mai simple, fontul ales va fi unul cursiv, elegant, eventual, se va alege un model de invitatie dantelat. Plicul va fi, si el, in ton cu invitatia.

invitatii de nunta

 

  • Invitatiile de nunta cu design floral. Acestea sunt adesea alese de domnisoarele romantice, care creeaza o nunta tematica cu flori. In aceasta gama intra invitatiile cu trandafiri, cu flori de camp si altele.
  • Invitatiile de nunta cu fluturasi sau inimioare. Acest tip de invitatii simbolizeaza puritatea, tineretea si bucuria cu care viitorii miri isi invita prietenii si familia la nunta.

invitatii pentru nunta

 

  • Invitatiile pentru nunta haioase. Ei bine, acest model este tot mai cautat, mai ales de tinerii care doresc altceva, un eveniment iesit din tipare, unde regulile nu mai sunt atat de stricte. Ideea este ca invitatii sa se amuze, atunci cand le primesc si sa se simta dornici sa participe la petrecerea care se anunta interesanta. Astfel de invitatii haioase pot fi comandata, foarte usor, accesand un magazin online si selectand exact modelul care va place. Pe BoutiqueWedding.ro, spre exemplu, aveti o gama larga de modele de invitatii pentru nunta, din care sa alegeti ce se potriveste cu stilul vostru.

invitatie de nunta

Invitatia de nunta cu fundita: eleganta si feminitate

In acest caz, fundita este elementul surpriza, care scoate in evidenta invitatiile pentru nunta si le ofera o nota de mister, mai ales daca invitatia de nunta este legata cu fundita si introdusa intr-un plic de forma cilindrica. Persoana care primeste un astfel de model de invitatie va sta in suspans pana in momentul in care va deschide plicul sa vada ce este inauntru, cum arata invitatia si ce text ati ales.

Asadar, anuntati-va prietenii data si locul unde se va desfasura evenimentul, alegand o invitatie de nunta care sa emotioneze, sa incante, sa le aduca zambetul pe buze. Apoi, treceti la etapa urmatoare: organizarea nuntii, unde va trebui sa apelati la serviciile unei firme de organizare evenimente, aleasa, si aceasta, cu grija, pentru ca totul sa iasa perfect, in cel mai mic detaliu.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.