Iti doresti porti mari care sa se miste automatizat?

Daca iti place ca acasa la tine sa beneficiezi de cat mai mult confort posibil si cat mai mare usurinta de acces, atunci orienteaza-te catre sistemele de inchidere a portilor denumite automatizari de porti. Vei avea posibilitatea sa deschizi si sa inchizi portile cu o simpla apasare pe buton, sa programezi atat viteza de deplasare cat si gradul de deschidere si vei putea, cand vei dori, sa blochezi poarta astfel incat sa nu se poata misca manual, automatizarea portilor tale opunand rezistenta in acel moment.

Cum se realizeaza automatizarea portilor?

Cand intri sau cand iesi cu masina din curte, te gandesti la inutilitatea faptului ca esti nevoit sa te dai jos din masina, sa deschizi poarta, sa intri cu masina in curte sau in garaj,  apoi in loc sa intri in casa, sa mergi la poarta pentru a o inchide. Dimineata de dimineata, seara de seara, acest lucru ocupa timp intr-un mod neplacut, este deranjant.

Iar in zilele de weekend, cand mergi la supermarket si te intorci acasa, apoi pleci iar in oras, cu treburi, si in cele din urma te duci undeva in afara localitatii de unde te intorci in aceeasi zi, numai de porti nu iti mai este aminte. Solutia este sa porti o telecomanda si sa actionezi portile prin ea. Vei observa comoditatea oferita. In plus, daca vrei ca nimeni sa nu iti poata deschide sau rabata portile, poti sa le blochezi prin actiunea acestor automatizari de porti batante, intr-un mod usor.

  • Exista doua brate extensibile cu melc, ce se monteaza pe stalpii grosi pe care sunt montate si portile in sine
  • Acestea sunt actionate fiecare de cate un motor monfazat, lubrifiat permanent
  • Sistemul cuprinde 2 condensatoare
  • Cele 2 fotocelule de siguranta detecteaza obstacole
  • Poarta se va actiona printr-un panou electric cu receptor incorporat
  • Telecomenzile sunt si ele in numar de 2, pentru tine si altcineva din casa

Daca dupa cele aflate consideri automatizarile de porti batante simple jucarii, afla ca acestea pot fi capabile pentru deschidere numai pentru accesul pietonilor, daca se doreste (conducand la un consum redus de energie), si poti, de asemenea, sa folosesti sistemul pentru a bloca portile o anumita perioada de timp (cand nu mai este nimeni acasa, pe perioada noptii etc.). Astfel, proprietatea ta va fi securizata suplimentar.

„Jucaria” este una inteligenta: ii poti programa viteza de deschidere si de inchidere, poti seta sistemul chiar pentru a se deplasa rapid la inceput si din ce in ce mai incet spre final, astfel incat portile sa se rabateze si repede si sa se opreasca si usor, cu eleganta.

Automatizarea portilor tale este posibila chiar daca portile ajung la peste 200 kg fiecare, excluzand eventuala greutate de la placile de policarbonat. Portile mari pot fi rabatate rapid, cu usurinta si printr-o simpla apasare de buton doar prin aceste automatizari de porti, sisteme eficiente si discrete. Si nici macar nu le vei monta tu, exista profesionisti care monteaza aceste sisteme pe portile tale.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.