Iti doresti un telefon care sa te completeze pe de-a-ntregul? Vertu Signature Touch este aici pentru tine!

Vertu, producatorul englezesc de telefoane de lux, isi propune sa preintampine intr-un mod fructuos si elegant dorinta oricarui om de a gasi un device care sa il completeze in intregime. Asadar, noul telefon ultraperformant Vertu Signature Touch reprezinta o expresie a unui fel de a fi, ce va intra intr-un placut melanj cu personalitatea proprietarului sau. De la finisajele realizate din materiale premium, pana la maiestria artizanatului si serviciile exclusiviste oferite de aplicatiile de top, orice telefon Vertu este o experienta a noului, a elegantului, a bunului gust.

Aplicatiile de top marca Vertu – o expresie a atentiei totale pentru detaliu

vertu signature touch
Detaliul. Acesta este variabila suprema a celor de la Vertu, in functie de care isi definesc intregul curs al activitatii. Atentia acordata oricarui element, de la cel mai mic la cel mai insemnat, fac din orice telefon Vertu un obiect de artizanat, o opera de arta, un gadget de nelipsit din mana oricarui pasionat de frumusete si calitate. Pe langa aspectul exterior, Vertu Signature Touch inglobeaza si aplicatiile de top, printre care:

  • Vertu Life: orice persoana care detine un telefon de lux Vertu se asteapta sa traiasca o experienta colorata, cosmopolita si totusi eleganta. Vertu Life permite accesul tuturor celor interesati (iar numarul lor nu este nicidecum mic) la evenimente de elita. Selectia personalizata de event-uri de calitate va atrage cu siguranta orice persoana sociabila si pasionata de pulsatiile electrice ale vietii, care dau dependenta.
  • Vertu Certainty: Siguranta este ridicata la rang de trasatura obligatorie pentru orice telefon, in frunte cu Vertu Signature Touch. Acest telefon de lux trebuie sa asigure confidentialitatea datelor si protectia desavarsita a owner-ului sau. Antivirusul Kaspersky, dar si comunicarea criptata, facilitata de parteneriatul cu cei de la Silent Circle, reprezinta doua aspecte care reitereaza faptul ca Vertu pun accent pe bunastarea clientilor sai.
  • Vertu Dedicated Concierge: Concierge-ul personal imprima in fiinta oricarui utilizator Vertu acea unicitate a experientei si atentie deosebita a brand-ului catre facilitarea unei trairi customizata in raport cu uzul telefonului Vertu Signature Touch.

Experienta Vertu, adusa si in Romania pentru pasionatii de experiente hi-tech cu stil

 Reprezentanta Vertu  pune la dispozitia tuturor celor inclinati catre o traire cu totul deosebita, intensa, un showroom unde se vor putea simti in elementul lor. Inconjurati de bun gust, eleganta, atentie catre detaliul cel mai marunt si maiestria tehnologiilor de top fac din Vertu o varianta perfecta pentru oricine isi doreste ceva iesit din banalul cotidian. De la Concierge-ul dedicat, pana la incurstatiile cu pietre pretioase si ecranul ranforsat cu safir de 118 carate, toate detaliile comunica acelasi lucru: lucru facut cu drag, din pasiune. De aceea, orice experienta cu Vertu Signature Touch trebuie sa imprime acelasi sentiment al experientei traite cu pasiune si drag.

Videoclipul de pe link te va ajuta cu siguranta sa iti creezi o imaigne completa a terminalului Vertu!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.