Jachetele barbatesti casual slim – sabotate de varsta?

Conform proverbului moda nu are varsta, multi considera ca orice trend trebuie asumat de cei care se regasesc in el, indiferent de varsta! Ei bine, astazi moda masculina prezinta barbatilor jachetele casual slim, piese vestimentare statement, ce aduc un plus valoare de fashion celor care le integreaza in cadrul outfiturilor zilnice.

Ei bine, in Romania, moda masculina este intr-o continua dezvoltare, atrang de partea ei tot mai multi domni interesati sa-si etaleze cu incredere cele mai chic piese vestimentare ezxpunse in trendul anului curent. Toate bune pana la partea cu …varsta! Sunt domnii nostril capabil sa fie chic chiar si la 50-60 de ani sau jachetele barbatesti casual slim sunt sabotate de varsta?

Jachetele pentru barbati si dilema varstei mijlocii

Atunci cand inaintezi in varsta, ti se pare ca nimic nu se mai potriveste stilului tau de viata. Ei bine, in ceea ce priveste stilul vestimentar chic, nu renunta la el pentru moda chiar nu are varsta, iar tu poti purta cu incredere jachete pentru barbati in voga. Chiar daca ai trecut de perioada tineretii, asta nu seamna ca trebuie sa renunti la eleganta si stil, iar o jacheta pentru barbati are rolul de a scoate aceste atuuri in evidenta mai ales daca:

  • Este accesorizata cu buzunare moderne
  • Este acceorizata cu  nasturi
  • Cromatica pe care o prezinta este in tendinte
  • Si, de ce, este cambrata!

In plus, poti avea acelasi look ca la 20 de ani, in ideea ca vei purta o jacheta pentru barbati slim care sa iti puna in evidenta aceleasi trasaturi pur masculine!

Tocmai ce sezonul jachetelor este prezent, primavara fiind perioada in care vremea iti permite sa porti o jacheta pur masculina, a caror caracteristici precum calitatea si designul sa iti puna in evidenta bunul gust pentru articole vestimentare chic. Mai mult decat atat, anul 2016 pare a fi unul bun pentru comercializarea jachetelor in mediul online, iar infograficul de mai jos prezinta data specifice ce atesta aceasta afirmatie!

Jachetele pentru barbati matlasate – perfecte pentru aceasta primavara!

Pentru ca primavare ne incanta pe unii dintre noi, iar pe altii ii dezamageste, toti dintre barbati vom gasi o multumire comuna – jacheta matlasata! Aceasta piesa vestimentara este perfecta pentru vremea schimbatoare, pentru zilele insorite, cat si pentru zilele ploioase.

Cum tocurile sunt flebletea femeilor, domnii pun mai de graba accent pe sacouri sau jachete, intrucat acestea sunt cele care ii ajuta sa isi dezvolte rafinamentul si sa emane eleganta indiferent de locatia in  care se afla.

In vreme ce doamnele alearga pe tocuri pentru a-si demostra tenacitatea, domnii calca lejer pe talpa joasa, insa defileaza cu eleganta ori de cate ori poarta acele jachete pentru barbati la moda!

 

 

 

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.