Lista directoare romanesti

Directoare romanesti  In ultimii 2 ani SEO a devenit un domeniu din ce in ce mai discutat. Au aparut multi freelanceri si multe firme care activeaza in acest domeniu. Majoritatea celor care presteaza servicii de SEO stiu ca o un procent mare il reprezinta procesul de link building. Desigur mai este si partea de SEO On-Page care conteaza cateodata aproape la fel de mult. Procesul de link building reprezinta crearea de backlinkuri catre site-ul respectiv. Pentru a obtine backlinkuri exista o multime de metode: social bookmarking, semnaturi in forumuri, inscrieri in directoare, comentarii pe bloguri s.a.m.d.

De curand am descoperit un nou site cu directoare si anume http://www.listadirectoare.ro/. Site-ul e foarte bine structurat deoarece gasim atat toate directoarele romanesti cat si cateva din strainatate. M-am uitat atent pe Seopedia si Dirpedia si tind sa cred ca lista este mult mai mare decat cea de pe cele 2 site-uri de directoare.
Mi-a mai placut ca in dreptul fiecarui director sunt specificate anumite detalii legate de fiecare director in parte: Page Rank, Vechime, daca este necesar sa iti faci cont sau nu, numarul de backlinkuri de pe cele 3 mari motoare de cautare Google, Yahoo si Bing si multe alte detalii care te ajuta sa iti faci o idee asupra directorului respectiv. Am observat ca directoarele sunt verificate la un anumit interval si astfel informatiile sunt actualizate mereu.

Pentru cei care doresc sa apeleze la un serviciu de inscriere profesionala in directoare romanesti am vazut ca a aparut http://www.inscrieredirectoare.ro/. Poti sa alegi optiunea de inscriere in directoare pe o perioada mai lunga de pana la 6 luni, ceea ce este cred o premiera in Romania. Am citit ca primesti rapoarte saptamanale legate de directoarele inscrise si in cazul in care un director nu accepta site-ul respectiv este inlocuit cu altul. Am vazut ca au 3 pachete de inscriere iar pentru cei care nu sunt adeptii inscrierilor in prea multe directoare pot sa opteze pentru pachetul cu 200 de directoare pe o perioada de 6 luni. Astfel procesul de link building pare mai natural si totodata iti va creste si vizibilatatea in motoarele de cautare.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.