Lumina pentru o perioada indelungata? Rezolvarea o are becul LED E14

Dupa ce s-au terminat lucrarile la casa ne-am mutat intr-un timp foarte scurt pentru ca eram foarte nerabdatori si ne doream sa trecem cat mai repede la pasul urmator. Atunci cand am achizitionat casa, am investit in viitor pentru ca ne-am dorit stabilitate. In momentul in care am facut acest pas nu credeam ca va fi atat de greu sa mobilam casa si sa o punem la punct, fiecare detaliu in parte a contat, am acordat atentie chiar si becurilor LED E14 pe care le-am achizitionat.

Desi pare un lucru banal, achizitionarea becurilor care urmau sa ne lumineze locuinta  ne-a ocupat destul de mult timp pentru ca ne-am dorit altceva decat ceea ce am avut, ceva de calitate, mai precis am avut urmatoarele dorinte:

  • Voiam ca aceste becuri LED E14 sa ilumineze o perioada indelungata de timp
  • Lumina provenita de la aceste becuri LED E14 trebuia sa fie de calitate pentru ca aceasta este foarte importanta in viata oricui, iar acestea in lipsa luminii naturale au obligatia de a o inlocui cu brio
  • Ne doream un mijloc de iluminare modern de ultima tehnologie pentru ca stiam ca acestea vor dura mai mult si vor fi de calitate superioara

Pare destul de iesit din comun sa ai pretentii atunci cand iti cumperi, in fond, sunt doar niste becuri. Dar am inteles de la sotul meu ca acestea sunt foarte necesare in viata de zi cu zi si de aceea trebuie sa indeplineasca anumite criterii, in special cea a culorii luminii de la care provine si a durabilitatii acestora.

De unde am achizitionat aceste becuri LED E 14?

Dupa ce am achizitionat becurile LED E 14 si le-am „raspandit” in noua noastra casa am observat cat de mult schimba culoarea si puterea luminii atmosfera camerelor si a livingului. Cu ajutorul acestor becuri LED E 14 am creat o atmosfera mult mai relaxanta, iar cititul acum este o adevarata placere, in special la lumina acestora.

Becurile LED pe care le-am achizitionat au o durabilitate mai lunga, fata de becurile pe care le aveam inainte de a ne muta in locuinta noastra noua. Aceste LED-uri e 14 au o durabilitate cuprinsa intre minim 10 000 si 50 000 de ore.

Am cautat destul de mult timp aceste becuri care sa ne indeplineasca cerintele si sa ne creeze o atmosfera relaxanta, intima, placuta, dar mai ales iluminata corespunzator. Nu credeam ca becurile LED E14 vor reprezenta pentru mine un factor atat de important, dar atunci cand iti doresti cu adevarat relaxare si o stare de bine te preocupi de fiecare detaliu in parte.

Cumparaturile online sunt printre preferatele mele pentru ca reprezinta modalitatea cea mai simpla de a economisi timp. Becurile LED E 14 le-am comandat din cadrul unui magazin online Led-Zone.ro care detine o gama variata de tipuri, modele si forme. Am putut sa achizitionam mai multe forme potrivite fiecarei camere unde am plasat aceste becuri LED E14, iar transportul a fost realizat intr-un timp scurt si in conditii optime.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.