Mobilierul de gradina respecta cadrul natural din gradina ta. Artagradinilor.ro, de asemenea!

Mobilierul de gradina dorit de tine va respecta fara drept de apel cadrul feeric oferit de natura din gradina ta. Copacii, cantecul pasarilor, peticul de verdeata, o fantana cat de mica, toate la rasarit sau la apus, sau intr-o umbra din zilele toride de vara din weekend sau din concediu, toate creeaza o panorama care nu merita deloc sa fie stricata de masa, scaune sau banca neadaptate cadrului acesta. Daca iti respecti gradina si o consideri un loc in acord cu aerul curat, cu natura, atunci vei cauta sa folosesti mobilierul de gradina special confectionat pentru asa ceva.

Seara sau in zilele de weekend (sau diminetile daca esti o persoana matinala) iti doresti o oaza de natura, de liniste, de aer curat. Pentru ca stii cat de dogoritoare sau de gri pot fi betoanele, cu tot cu oamenii incruntati care pasesc pe ele. Macar acasa, in propria gradina, sa simti ca traiesti, sa te bucuri de natura, sa realizezi ca mai exista si bine pe Pamant.

Mobila de gradina: in general din lemn, rezistenta si placuta privirii

Mobila de gradina va fi prin excelenta rezistenta, se va incadra bine in spatiul feeric al gradinii – deci va fi din lemn imbinat bine, cu ranforsari, daca este cazul. Dar cand spui „mobilier pentru gradina”, la ce te gandesti, mai exact? Cumva implica si o arta de tamplarie? Artagradinilor.ro considera ca da. Poti intra pe acest site sa observi arta desfasurandu-se.
La mese si scaune, bineinteles! Si poate si la banci. Te intereseaza sa afli cum sunt aceste piese de mobilier si cum ar fi sa le ai la tine in gradina? Iata mai jos cateva exemple care pot aduce natura si arta impreuna:

• Mese pentru gradina – in nuante de pamant sau de lemn, in forma normala sau in forma de mese cu 2 bancute de genul celor pe care le gasesti in refugiile de pe un Drum National, in principal din lemn de Teak netratat; se pastreaza cat mai vie esenta naturala; pentru servirea bauturilor, pentru masa luata in natura
• Scaune de gradina – sunt cu spatar si cu manere, ca sa stai pe ele din placere, sau sunt rabatabile, sau nerabatabile, sau sunt de tipul sezlong (din lemn sau ratan), din lemn Teak netratat, sau din lemn masiv, majoritatea; au si pernita; perfecte pentru odihna, pentru taifas
• Banci de gradina – cu spateaza din bare transversale sau bare longitudinale, cu pernita sau fara, un loc in care poti citi o carte buna
• Seturi de mobilier de gradina – o masa, o bancheta si doua scaune, in concepte rustice, dar si moderne
Mobilierele de gradina pe care stai acum vor fi inlocuite cu cele pe care le comanzi din online

Mobila de gradina se poate vedea si online, atunci cand iesi cu laptopul in gradina si cand consulti ofertele din mediul online care sa te ajute sa dai forma – ai ghicit! – chiar gradinii tale! Site-ul www.artagradinilor.ro este unul dintre locurile din spatiul online care se comporta el insusi precum o gradina: infatiseaza mobilier de gradina potrivit viziunii tale asupra gradinii pe care o detii si in care iti place sa-ti petreci timpul liber.

Mobilierul pentru gradina va fi confortabil si nu va deranja. Nu vei simti beton, plastic, nu se va incrunta nimeni. Decat atunci cand va privi mai mult decat e cazul un apus.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.