Moda torturilor de nunta. Cum alegeti dulcele potrivit petrecerii voastre?

Urmeaza sa va uniti destinele? Vreti ca petrecerea inchinata sarbatoririi eternului legamant sa fie organizata impecabil, pana in cel mai mic detaliu? Atunci luati in considerare nu atat modul in care ii veti anunta pe toti apropiatii de frumosul vostru eveniment, cat si atractiile serii, cele care ii vor surprinde placut pe toti cei prezenti.
Tortul de nunta este unul dintre cele mai asteptate momente ale serii, intrucat moda nuntilor de astazi a fost in asa fel facuta incat desertul final sa fie un punct central al petrecerii. Si cum in orice domeniu exista un trend, la fel se intampla si in cazul torturilor de nunta. Astfel, atunci cand veti alege desertul ceremoniei voastre, orientati-va spre cel care intruneste cateva criterii importante.

Alege aromele in functie de anotimpul in care va avea loc petrecerea

torturi de nunta

Unul dintre cele mai importante criterii de optare pentru desertul ideal este momentul anului in care va avea loc petrecerea. Astfel, daca este vorba despre iarna sau un anotimp in care temperaturile sunt mai scazute, poti alege un tort cu puternice arome de ciocolata neagra sau alba, chiar si cu alune in compozitia blatului sau a cremei.
In schimb, daca nunta va avea loc vara, ideal este sa optati pentru o crema usoara, cu o consistenta cat mai pufoasa si aerata. De exemplu, puteti alege proaspetele arome de fructe de sezon sau fructe de padure, ori vanilia, atat de aromata si potrivita verii.

Ce modele de torturi de nunta se poarta anul acesta?

Daca va doriti sa organizati nunta conform ultimelor tendinte, atunci luati in considerare modelele de torturi la moda, pe care maestrii florari ai cofetariei Armonia vi le pun la dispozitie. Astfel, renuntati la torturile traditionale, cele cu etaj si optati pentru un tip de desert pentru nunta atipic. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la cofetaria Armonia si sa comandati un model de torturi pentru nunta in tendinte, format din niste tortulete mai mici, toate asezate cu grija si multa migala pe un suport special.
Torturile de nunta in forma de piramida si acoperite cu macarons sunt alte deserturi la moda pentru sarbatorirea casatoriei voastre. Foarte rafinate si cu un design special, torturile cu macarons vor fi o surpriza foarte placuta pentru toti invitatii si un desert atipic, care va multumi si cele mai exigente cerinte.
Daca tineti mai ales la designul tortului pentru nunta, atunci un desert atent aranjat cu crema de unt si fondant va fi cel mai potrivit dulce pentru o nunta speciala.

Apeleaza la maestri cofetari, pentru un tort de nunta reusit

cofetaria-Armonia-din-Bucuresti

Daca va doriti un tort perfect si care sa arate impecabil, dar si gustul lui sa fie pe masura, atunci apelati la maestri cofetari de la Armonia, cei care vor avea grija sa tina cont de toate cerintele voastre. O nunta reusita tine cont si de cel mai mic detaliu, asa ca aveti grija ca torturile pentru nunta sa fie alese cu grija. Cofetaria Armonia va ajuta sa aveti o nunta de vis, odata cu torturile pentru nunta deosebite pe care vi le aduce direct la petrecere.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.