Mos Craciun vine mai devreme cu oferte speciale la carucioarele Adamex de la ilbambino

Magazinul de produse pentru copii ilbambino le face o surpiza micutilor cu noile carucioare multifunctionale Adamex ce se adreseaza nevoilor multiple atat ale bebelusilor cat si ale parintilor acestora.

Notorietatea carucioarelor Adamex a fost castigata de-a lungul timpului datorita calitatii si multifunctionalitatii acestora. La ilbambino carucioarele Adamex fac parte dintr-o gama selecta de carucioare adresate nevoilor speciale ale micutilor. Aceste carucioare Adamex sunt de tip 2 in 1 dispun de o multitudine de accesorii care il vor ajuta pe micut foarte mult. Una din componentele principale ale carucioarelor Adamex este reprezentata de landou ce poate fi folosit in primele luni ale bebelusului pentru transportul acestuia dintr-un loc in altul. Este binecunoscut faptul ca landoul  ii ofera micutului o pozitie extrem de confortabila in special atunci cand doarme ceea ce este foarte important pentru sanatatea si cresterea rapida a acestuia. Nu in ultimul rand landoul poate fi utilizat cu usurinta de catre parinti. Landoul este foarte usor de transportat chiar si pentru o proaspata mamica.

Carucioarele Adamex de la ilbambino dispune de o serie de accesorii precum:

  • Husa pentru picioare – aceasta este foarte utila in situatiile in care cel mic trebuie protejat de vremea neprielnica de afara fie ca ploua sau ca temperaturile sunt mai scazute.
  • Geanta pentru mamica – aceasta poate fi folosita pentru depozitarea lucrurilor pentru bebelus fie ca este vorba de jucarii sau alte lucruri (haine, ustensile pentru hranirea bebelusului)
  • Plasa pentru insecte si husa de ploaie. Plasa pentru insecte este extrem  de importanta pentru bebelusi deoarece ii protejeaza pe acestia de ciupiturile de tantari pe timp de vara. Este cunoscut faptul ca un bebelus daca este muscat de un tantar se poate infecta foarte usor de la o simpla muscatura si sanatatea lui poate avea de suferit. Husa ed ploaie are si ea rolul ei important protejandu-l pe cel mic de ploaie  si de o raceala in acelasi timp
  • Cosulet de cumparaturi – acesta este util mamicilor, acestea nemaifiind nevoite sa transporte alte genti in care sa puna cumparaturile realizate pentru cel mic. Cosuletul de cumparaturi de la carucioarele Adamex  este extrem de usor de folosit.
  • Amortizoare ajustabile pentru rotile din spate. Carucioarele Adamex dispun de astfel de amortizare ce sunt foarte importante pentru cei care manevreaza caruciorul. Aceste amortizoare ofera siguranta pentru parinti dar si pentru protectia bebelusului.
  • Aceste carucioare 2 in 1 de la ilbambino dispun de un sistem usor de montat pentru landou si parte sport. Usurinta in manevrare este un aspect important in general in alegerea caruciorului pentru bebelusi.

Acestea sunt doar cateva din caracteristicile carucioarelor Adamex pe care le gasiti la magazinul online de produse pentru copii ilbambino. Cei de la ilbambino dispun de o gama de 7 astfel de carucioare, acestea avand  o serie de caracteristici extrem de necesare bebelusilor si care ii vor ajuta pe acestia sa aiba parte de o plimbare placuta si sigura alaturi de parinti sauu bunici.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.