MOTIVE SA BEI APA CALDA IN MOD REGULAT

Ideea de a bea un pahar de apa calda poate parea ciudata, insa acest obicei sustine capacitatea de vindecare a organismului.

Iti imbunatateste digestia

Un pahar de apa calda baut in fiecare zi, mai ales dimineata, imbunatateste circulatia sangelui si favorizeaza eliminarea depozitelor de grasime si a toxinelor.

Apa stimuleaza digestia alimentelor la nivelul stomacului, asigurand buna functionare a sistemului digestive. Pe de alta parte, daca este bauta dupa masa, mai ales daca este rece, solidifica uleiurile din alimente, ceea ce duce la crearea de depozite de grasime.

de ce sa bei apa calda

Previne imbatranirea prematura

Toxinele acumulare in corp favorizeaza imbatranirea prematura. Apa calda sporeste capacitatea naturala a corpului de a le elimina. De asemenea, confera elasticitate pielii si favorizeaza regenerarea celulelor epiteliale, afectate de radicalii liberi.

Un alt avantaj al consumului zilnic de apa calda este acela ca previne aparitia acneei, deoarece elimina bacteriile asociate cu afectiunile pielii.

Combate constipatia

Durerile cauzate de constipatie pot fi evitate cu ajutorul unui pahar de apa calda sau fierbinte luat dimineata. Este un mod simplu de a scapa de balonare si constipatie, prin stimularea miscarilor intestinale, a digestiei. Asociatia Homeopatica Britanica recomanda aplicarea acestei metode pe stomacul gol, pentru a asigura o buna digestie.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.