Noile pulovere de dama de la Zega imi tin de cald in aceasta toamna chiar si in cele mai friguroase zile

Cum toamna si-a facut aparitia mai repede decat ma asteptam, a trebuit sa ma adaptez repede la temperaturile scazute specifice acestui sezon si sa imi innoiesc garderopa de toamna. Desi am o  multitudine de articole vestimentare, imi place ca la inceputul fiecarui sezon  sa imi iau cate ceva nou. De data aceasta am optat pentru niste pulovere deoarece cele pe care le aveam se cam domodasera si imi doream ceva nou.

Fiind o persoana destul de comoda si neplacandu-mi aglomeratia din magazinele offline mi-am zis sa imi incerc norocul in shopurile online dat fiind faptul ca si cu alte ocazii am cumparat din online si am fost multumita. Am vizitat mai multe magazine cunoscute printre care H&m, Zara, Bonprix, Zega, Miniprix si nu numai.  Cum imi doream ceva calitativ nu neaparat ieftin am optat pentru puloverele de la Zega deoarce mi-au atras atentia design-ul si calitatea ecestora. Intotdeauna am cautat la hainele pe care le-am cumparat calitatea si mai putin marca chiar daca acest lucru a insemnat sa platesc un pret mai mare.

Puloverele de dama elegante de la Zega m-au surprins prin diversitatea din punct de vedere al stilului vestimentar dar si prin multitudinea de pulovere si bluze de la Zegamodele care mi-a oferit posibilitatea sa imi aleg mai multe pulovere pe care sa le eccesorizez la diferite tinute casual si office. Dintre toate aceste modele am optat pentru  2 pulovere de dama elegante, unul office si altul casual.

Puloverul de dama office pe care l-am ales este destul de simplu in dungi orizontale format din doua culori alb si gri fiind ideal pentru  o tinuta office pe care sa o port la serviciu sau la vreun eveniment mai special. In afara faptului ca este de o eleganta aparte, acest pulover elegant pentru femei este dintr-un material extrem de pufos si calduros fiind ideal pentru sezonul rece asa cum sunt toamna si iarna.

Poarta acest pulover de dama in mod elegant

Cel de al doilea pulover pe care l-am ales este cel din poza alaturata, acesta remarcandu-se printr-un imprimeu extrem de elegant care mi-a placut foarte mult. Acest pulover de dama elegant delicat cu textura moale si calduroasa este special creat pentru sezonul rece si pentru tinutele trendy pe care le prefer de foarte multe ori. Culorile disponibile sunt crem si bleumarin, acestea putand fi accesorizare la multe alte culori. Eu am optat  pentru culoarea crem care imi place foarte mult mai ales cand o accesorizez cu alte culori complementare precum bleumarin sau maro.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.