Noutati si recomandari pentru machiajul de mireasa in tendintele anului 2016

 

Machiaj mireasa 2016

Machiaj mireasa 2016

Machiajul de mireasa in tendintele anului 2016, tendinte si recomandari.

An dupa an, tendintele se regasesc intr-o continua schimbare, iar de aceasta caracteristica nedeterminata din punct de vedere temporal nu scapa nici celebrul machiaj pentru ziua nuntii. In functie de propunerile designerilor in materie de rochii pentru viitoarele doamne, make-up artistii pregatesc si ei noi tendinte in materie de machiaj pentru mireasa!

Daca te pregatesti de cel mai important eveniment din viata ta si esti din Bucuresti, astazi make-up artistul Alina Boitor iti prezinta tendintele anului 2016 in materie de machiaj pentru mireasa!

Ce tipuri de machiaj vor aborda miresele in anul 2016?

Ei bine, nimic nu este mai important decat ca in ziua nuntii fiecare mireasa sa adopte o imagine fara cusur! Fiecare machiaj pe care il va purta va fi ales in functie de fizionomia fetei si modul in care nuantele fardurilor aplicate se potrivesc cu tenul, culoarea ochilor sau textura parului. In prezent, tendintele anului 2016 in materie de machiaj pentru mireasa sunt:

·         Machiajul de mireasa natural
·         Machiaj de mireasa obtinut prin accente puternice
·         Machiaj de mireasa cu accente metalice
·         Smokey eyes este machiajul de mireasa care nu iese din tiparul anului 2016

Toate cele patru tipuri de machiaj reprezinta repere clare pentru miresele anului 2016 care adora sa fie in pas cu moda chiar si in ziua celui mai important moment din viata lor!
Proba machiajului – un element important pentru imaginea viitoarele mirese
Proba machiajului de mireasa este una extrem de importanta pentru imaginea pe care o vei afisa in ziua celui mai important moment din viata ta, iar alegerea make-up artistului profesional care te va ajuta la implinirea visului tau este un pas destul de dificil! Alina Boitor iti ofera aceasta oportunitate pentru a proba tipul de machiaj indicat pentru nunta ta, intrucat profesionalismul primeaza in aceasta meserie menita sa iti aduca pe chip stralucirea unei adevarate dive in ziua in care destinul tau se va uni!

Coafura si machiajul miresei – puntea de legatura pentru o imagine stilata, fara cusur

Machiaj de mireasa ALina boitor make up artist profesionalAtunci cand alegi machiajul de mireasa,  ai grija ca acesta sa fie in concordanta cu tipul coafurii pe care o vei adopta. Nimic nu este mai important decat sa faci alegeri intelepte pentru ca evenimentul tau sa se bucure de un adevarat succes! Pentru a te asigura ca vei face cea mai buna alegere, make-up artistul te poate sfatuit in ceea ce priveste tipul machiajul, daca ii vei povesti si despre coafura pe care o vei purta in ziua nuntii!

Este de prisos ca orice viitoare doamna, sa solicite in ziua nuntii serviciile unui make-up artist profesionist, tocmai de aceea astazi esti invitata pe site-ul alinaboitor.ro pentru a calatori printre experientele unei adevarate experte in arta machiajului de mireasa!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.