Nunta este cel mai important eveniment din viata noastra

Da, nunta chiar este cel mai important eveniment din viata noastra. Este un pas foarte important pentru ca odata cu casatoria, practic, iti intemeiezi o familie. Acest eveniment important din viata noastra necesita un plus de responsabilitate din partea celor doi norocosi. Pregatirea nuntii este foarte importanta si trebuie lucrat pana la cel mai mic detaliu. Observ ca din ce in ce mai multe cupluri apeleaza la diverse scoli de dans pentru practica dansuri specifice nuntii(vals, dansul mirilor etc).

Chiar daca unii sar peste acest detaliu intr-un final doar rezultatul va confirma daca au procedat bine neapeland la o scoala de dans specializata. Asa cum tineti cont de invitatii, flori, ordinea invitatilor la mese asa de mult ar trebui sa va preocupe si valsul mirilor sau dansul mirilor. O scoala care am tot recomandat-o in ultimele mele articole este scoala de dans Stop and Dance. Aceasta scoala de dans are instructori de dans cu o experienta vasta in acest domeniu, lucru care este benefic in special pentru incepatori.

Si cum dansul nu face altceva decat sa te binedispuna si sa te inveseleasca eu zic ca merita sa luati niste cursuri de dans. Eu cred ca rezultatul acelor cursuri de dans va fi apreciat de toti cei invitati la nunta. Pentru cei care au teama de scena sau timiditate aceste cursuri sunt perfecte pentru a le invinge.

Si dupa cum zice celebrul John Dryen ca „Dansul este poezia piciorului’ aruncati un ochi pe site-ul scolii de dans Stop and Dance si vedeti daca merita sa incepeti niste cursuri de dans.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.