Nutritionistii avertizeaza: poate fi nevoie de un deferizator pentru apa de baut

Da, apa pe care o bem nu este atat de sigura si de sanatoasa pe cat ar trebui sa fie, ea putand sa contina diversi contaminanti chimici, cat si metale grele. Una dintrele cele mai eficiente metode de a scapa de metalele dizolvate in apa o reprezinta montarea unui deferizator chiar in locuinta proprie. Astfel, vom reusi sa ne pastram sanatatea, atat a noastra, cat si a familiei si copiilor nostri.

Deferizatorul te scapa de pericolele din pahar

Astazi, cand sunt atatea surse din care putem consuma apa, atat de la robinet, cat si imbuteliata, de ce sa ne riscam sanatatea? De atatea ori am auzit ca si apa imbuteliata poate cauza probleme de sanatate si, crezand ca bem o apa perfect potabila, sa auzim ca, de fapt, ne facem mai mult rau.

  • Pentru a putea sa folosim apa de la robinet si sa nu mai pierdem timp si bani cumparand apa imbuteliata la sticla, un filtru de apa sau un deferizator este varianta buna.
  • In fiecare zi, organismul nostru are nevoie de apa. Sangele uman este alcatuit 90% din apa, muschii din 75% apa, ficatul – 82% si oasele – 22%.
  • Pentru ca masa noastra corporala este constituita din circa 50-60% apa, organismul nostru are nevoie de o cantitate suficienta, zilnic, pentru a putea supravietui. Ca sa nu mai spunem ca toate fluidele corporale au apa la baza: sangele, limfa, urina, transpiratia, sucurile digestive.
  • In transportul nutrientilor, cum sunt mineralele, vitaminele, chiar si oxigenul sau hidratii de carbon, apa joaca un rol esential. Eliminarea toxinelor se face, si ea, tot cu ajutorul apei.
  • Nutritionistii atrag atentia faptului ca, desi sa bem apa este un lucru important, calitatea apei este si mai importanta. Tocmai de aceea, un deferizator este perfect pentru a filtra metalele dizolvate in apa, care se pot regasi chiar in paharul tau.

Cel mai eficient tratament pentru o apa curata este deferizatorul

Deferizatorul este una dintre cele mai eficiente si rapide solutii prin care se filtreaza atat apa de la robinet, cat si din diferite industrii. Astfel, apa ramane curata, fara sa mai contina acele metale care ne fac rau.

Principala functie a lui este tratarea apei in mod cat mai eficient, mai ales ca deferizatoarele de la Clack.ro, spre exemplu, sunt, cu adevarat, sisteme profesionale de ultima generatie.

In gama de deferizatoare de la Clack.ro, se gasesc mai multe tipuri, impartite pe trei categorii. Acest lucru face posibila o filtrare a apei excelenta, in functie de cerintele de filtrare.

Asadar, un deferizator se poate utiliza atat pentru filtrarea apei din locuinta, care curge la robinet, cat si in alte domenii, in mediul urban, dar si in mediul rural, la apa din fantana. In plus, in afara de filtrarea metalelor grele din apa, deferizatorul impiedica si dezvoltarea bacteriilor, pentru ca acestea apar, intotdeauna, unde se fac depuneri de fier sau de mangan. De aceea, deferizatorul nu trebuie sa lipseasca din locuinta, mai ales pentru ca toti ne dorim o apa curata, sanatoasa, benefica pentru organism.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.