Pantofii en gros ajung sa fie purtati si de persoanele cu standard inalt de calitate!

In general, pantofii care sunt cumparati en gros de comerciantii de incaltaminte ajung la raft la un pret mediu spre mic, nicidecum la categoria de produse premium. Spre deosebire de produsele manufacturate, care nu pot fi livrate en gros si, deci, nici vandute ieftin, pantofii de dama en gros sunt produsi in serie si servesc publicului larg, cu venituri medii, uneori si cu venituri joase, in functie de model si/sau de promotie. Insa exista si pantofi care, desi provin din en gros, dispun de o calitate si de design-uri care sunt comparabile cu incaltamintea de top.

Bineinteles, doar o parte a pantofilor sunt capabili de asa ceva. Proprietarii de magazin sau cei insarcinati cu achizitiile vor vedea ca daca isi aleg bine furnizorul, vor obtine stocuri de modele superbe, de calitate, la preturile obisnuite de en gros. Si vor putea sa puna un adaos comercial nici prea mare nici prea mic, astfel incat pana si clientii care au un simt evoluat al calitatii sa vina atrasi ca un magnet in acele magazine, stiind, desigur, ca pretul este mai mic.

Cateva exemple de pantofi de dama en-gros care sa sustina afirmatia din titlu

Pentru ca cel mai bun mod de a explica este de a exemplifica, iata in lista de mai jos cateva perechi de pantofi:

  • Pantofi engros realizati din piele ecologica (pielea ecologica suporta modelul de piele de sarpe, cu portiuni transparente si portiuni multicolore)

  • Pantofi cu lateral din dantela (pana si clientele cu pretentii recunosc frumusetea, eleganta si rezistenta acestor modele; pantofii sunt din piele ecologica, numai lateralele sunt din material textil, pentru a suporta dantela)

pantofi en-gros

  • Pantofi din piele ecologica intoarsa (pielea intoarsa permite imprimeuri si efecte placute privirii; adaugand faptul ca pot fi si Stiletto, este de la sine inteles faptul ca vor fi puncte de atractie in orice magazin; pantofi din acestia de tip Stiletto se vand in baxuri de cate 8 sau 12 perechi pe Angrotelli.ro)

pantofi angro

  • Pantofi din piele lacuita ecologica  (eleganti cat pantofii din piele naturala, care sunt manufacturati; frumosi cat aceia; rezistenti o perioada indelungata, dar mult mai ieftini si in acest mod mult mai cautati de catre cliente)

Cateva bune practici din piata pentru ca pantofii engros sa implineasca dorintele pretentiosilor

In primul rand, producatorii trebuie sa fie cat mai creativi si sa imite nu neaparat forma pantofilor de dama de calitate, cat impresia oferita prin forma; sa nu faca totul identic, doar sa aduca lucrurile bune.

Apoi, comerciantii en gros trebuie sa faca cinste industriei si iata cum acest lucru se intampla. Angrotelli.ro face asta, oferind posibilitatea comerciantilor finali, care se adreseaza clientilor finali, sa beneficieze de produse de incaltaminte de dama  caracterizate de un bun raport intre calitate si pret (oricine isi doreste asta).

Si comerciantii finali trebuie sa nu fie lacomi si sa pastreze un pret la raft accesibil, pentru ca altfel, cei care sperau la un cost mai mic si la calitate inalta vor fi incaltati cu pantofi en-gros de calitate dar vor fi dezamagiti de costuri.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.