Papucii medicinali din piele sau cum porneste sanatatea din picioare

Daca atunci cand vorbesti despre mers, mai degraba te-ai vaita, este de inteles. Tu, ca femeie, esti nevoita uneori sa mergi mai mult decat iti este confortabil, sa stai in picioare la fel de mult, sa porti incaltaminte care distruge oricand pe oricine si sa iti pastrezi intact zambetul. Este foarte greu, si realizezi ca se impune o schimbare. Ai nevoie de ceva care sa te ajute, iar papucii medicinali devin, usor-usor, solutia.

Odata ce te indrepti catre papucii medicinali, ii cauti pe internet si observi ca „medicinali” nu inseamna in mod automat stersi, posaci, fara stil. Papucii medicinali de dama comercializati prin magazinele online sunt de o diversitate uimitoare, si prezinta materiale fine si forme ergonomice de care trebuie sa beneficiezi pentru sanatatea ta si a picioarelor tale.

Papucii medicinali din piele au actiuni benefice pentru sanatatea ta

Acest tip de incaltaminte este capabil de astfel de minuni pentru ca este cat mai comod posibil, fiind destinat uzului ortopedic, confectionat cu un design ergonomic si avand in compozitie piele naturala tabacita atat in interior, cat si in exterior. Branturile folosite sunt tot din piele, moi si cu forma anatomica (tehnologia ”gel confort”).

Scapa odata de bataturi, dureri ale talpilor, degete de la picioare presate si alte elemente generatoare de disconfort! Oricand ai ocazia, stapaneste tehologia existenta in aceste articole de incaltaminte si simte cum picioarele tale sunt mai bine vascularizate, cum coloana nu iti mai este atat de suprasolicitata si cum senzatia este una de bine. Un bine care nu poate avea grade de comparatie si care nu se poate exprima prin alte cuvinte.

Ce modele de papuci medicinali exista astfel incat sa iti porti pastra aspectul feminin si eleganta in mers?

Nu este cazul sa te ingrijorezi de modele, caracterul de „medicinal” se refera la alte insusiri in afara culorilor folosite si imprimeurilor utilizate sau design-ului adaugat. Modelele de astfel de papuci medicinali din piele sunt ale brandurilor notorii, cel putin cele prezente in lista magazinelor online de incaltaminte.

Papucii medicinali de dama din piele pot avea forme simple, cu barete prevazute cu arici, josi si subtiri, dar pot lua si forma de:

  • saboti cu talpa din lemn si perforatii in partea din fata
  • pantofi  josi, casual
  • pantofi sport, cu talpa flexibila

Formele variaza tocmai pentru a se mula pe outfit-ul pe care il alegi intr-un moment sau altul al zilei. Culorile in care papucii acestia se pot gasi sunt:

  • ori albi- tipic domeniului medical
  • ori maro, ori negri – pentru eleganta
  • ori rosii – pentru toaletele mai indraznete de vara unde nimeni nu poate ghici ca ceea ce porti sunt papuci medicinali
  • ori albastri sau lila

Monturi, picioare obosite, glezne umflate? Ai ocazia sa scapi de toate acestea si de alte lucruri in plus, care pot sa iti afecteze sanatatea daca nu iei masuri impotriva lor. Vei observa cum sanatatea parca porneste din picioare atunci cand porti papuci medicinali de dama. Multe cadre medicale aleg papucii medicinali din piele naturala pe perioada cand sunt la serviciu, deci fac alegerea in cunostinta de cauza; iata argumentul suprem!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.