Pasii pentru administrarea Gonapeptyl Zilnic 0.1 mg/ 1 ml

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra daca nu sunteti sigura. Doza uzuala este o injectie sub piele in partea de jos a abdomenului o data pe zi. Tratamentul poate fi inceput in ziua 2 sau 3 sau in ziua 21 pana la 23 a ciclului menstrual (sau cu 5-7 zile inainte de debutul asteptat al menstruatiei). Dupa 2 pana la 4 saptamani se vor administra alti hormoni pentru stimularea cresterii foliculilor (cresterea sacilor ovulari). In general, tratamentul cu Gonapeptyl Zilnic pe care il gasiti si aici va continua pana cand foliculii ating o marime potrivita. Aceasta va dura, de obicei, intre 4 pana la 7 saptamani.

In cazul in care sunt prezenti suficienti saci ovulari, vi se va administra o singura injectie cu un medicament numit gonadotrofina corionica umana (hCG) pentru a se induce ovulatia (eliberarea unui ovul). Medicul dumneavoastra va supraveghea indeaproape evolutia dumneavoastra timp de cel putin 2 saptamani dupa ce vi s-a administrat injectia cu hCG.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Daca medicul dumneavoastra va solicita sa va administrati singura injectiile cu acest medicament, va trebui sa respectati toate instructiunile primite de la medic. Prima injectie cu acest medicament trebuie administrata sub supravegherea unui medic.

Indepartati folia de protectie si scoateti seringa din blister. Tineti seringa in pozitie verticala cu capacul gri de protectie indreptat in sus. Indepartati capacul gri de protectie. Apasati usor pe piston pana apare prima picatura in varful acului.

Apucati un pliu al pielii intre degetul mare si aratator. Apasati pistonul si injectati incet sub piele continutul seringii. Daca utilizati mai mult decat trebuie din Gonapeptyl Zilnic

Va rugam sa spuneti asistentei medicale sau medicului.

Daca uitati sa utilizati Gonapeptyl Zilnic

Va rugam sa spuneti asistentei medicale sau medicului.

Daca incetati sa utilizati Gonapeptyl Zilnic

Nu incetati sa utilizati Gonapeptyl Zilnic la decizia dumneavoastra, dar respectati cu atentie recomandarile medicului dumneavoastra. Daca intrerupeti prea repede tratamentul, acest lucru va diminua sansele dumneavoastra de a ramane gravida. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresati-va medicului dumneavoastra.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.