Pasiune si eleganta: Dansul

Mereu mi-am dorit sa dansez perfect pe melodia mea favorita. Dansul inseamna petrecere, sanatate, sport, muzica. Si dansul este pentru toti, indiferent ca avem 3 ani sau 70, dansul va reprezenta tot timpul o placere deosebita pentru oricine. Dansul poate fi practicat singur sau cu cineva drag, un prieten sau cineva din familie. Dansul este printre cele mai vechi metode de relaxare si distractie si se practica pana in ziua de azi: cluburi, petreceri, nunti, botezuri. Dansul este folosit chiar si pentru anumite sporturi ca si metode pentru a slabi.
Scoala de dans Stop and Dance este ideala pentru cei care gasesc in dans un mijloc de relaxare si sanatate. Scoala este accesibila atat copiilor cat si adultilor, indiferent de varsta acestora. Acum copii au posibilitatea sa se inscrie la cursuri dans si usor, usor sa invete toate tainele dansului.
Daca te vei inscrie la o scoala dans vei ajunge sa stapanesti toate tainele dansului si vei reusi sa devii mult mai bun atunci cand vine vorba de anumite tipuri de dans.
Dansul are foarte multe avantaje. Printre aceste se numara urmatoarele: o coordonare mai buna a miscarilor, un echilibru mai bun, te va ajuta sa arati mai bine imbunatatind considerabil silueta, iti vei face noi prieteni la scoala de dans, vei deveni mult mai sociabil si astfel vei putea sa iti controlezi altfel emotiile, te vei simti mai bine in fiecare zi si vei fi mai sanatos, vei putea sa dansezi la orice eveniment sau petrecere capturand atentia multora, iti vei imbunatati cultura muzicala, vei putea deveni chiar si dansator profesionist, poti participa la diverse concursuri de dans si nu in ultimul rand, te vei distra pe parcursul fiecarei sedinte de dans.
Practic orice tip de dans ajuta la slabire pentru ca pune in miscare mai multe tipuri de muschi in acelasi timp. Poate veti observa ca cei care danseaza foarte mult au tot timpul o silueta de invidiat. Unii sunt de parere ca dansul incetineste procesul de imbatranire, miscarea fiind factorul care ajuta la incetinirea acestui proces. Se stie deja ca sportul reduce stresul si face bine la sanatate, de aceea putem spune ca si dansul, ca si sport, este foarte benefic pentru sanatate si pentru reducerea stresului.
Ca orice sport este bine sa il practici de la o varsta foarte frageda. Pentru parintii care vor un sport sanatos si distractiv pentru copii lor, dansul este ideal. Daca vrei sa ai un copil sanatos niste cursuri de dans sunt exact ceea ce copilul tau are nevoie.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.