Pentru o firma curata, ai nevoie de… cosuri de gunoi

Cand te gandesti sa iti infiintezi o afacere, probabil ca ultimul amanunt la care te-ai putea gandi sunt cosurile pentru gunoi. Abia dupa ce esti in regula cu toate, iti dai seama ca ai nevoie de un cos de gunoi, unde tu si angajatii tai veti putea colecta deseurile ramase in urma pauzelor de masa, pauzei de tigara sau hartiile de care nu mai aveti nevoie.

Ce cosuri de gunoi iti trebuie?

Chiar daca ai o firma cu 10 angajati sau una cu 50, vei avea nevoie de macar un tip de cos de gunoi. Hai sa vedem impreuna ce ai putea alege, pentru ca incaperile si holurile sa straluceasca de curatenie.

  • Cosurile de gunoi pentru interior sunt cele mai potrivite, cand vine vorba despre spatii mai mici, precum birouri, holuri sau toalete, dar si pentru spatii de recreere, domeniul HoReCa, institutii medicale, institutii de invatamant sau unitati de productie. Daca alegi un cos de gunoi confectionat din plastic, este recomandabil sa iti gasesti o gama de cosuri de gunoi rezistente la uzura, pentru asigurarea unui timp de viata prelungit al acestuia. Exista magazine online care se ocupa de acest lucru si ofera chiar si o garantie de 2 ani de zile.
  • Daca preferi ceva mai stilat, sa stii ca exista cosuri de gunoi din inox, usor de folosit in spatiile unde traficul de persoane este mediu sau chiar ridicat. Acestea se pliaza perfect pentru spatii precum hoteluri, magazine, sali de asteptare, clinici medicale. Si aceastea vor avea un support din plastic, foarte util pentru manevrarea fara probleme cand doriti sa aruncati gunoiul menajer. Unele firme de cosuri pentru gunoi iti pot oferi chiar si 10 ani de garantie la produsele lor!
  • Pentru ca nu se mai fumeaza decat in spatii special amenajate, poti si tu sa ai un cos de gunoi cu scrumiera amplasat asa incat sa pastrezi mai usor curatenia. Pentru ca le vei amplasa in exteriorul cladirii, cosurile pentru gunoi din inox trebuie sa fie foarte rezistente la intemperii.

Protejeaza mediul, colectand responsabil cu cosurile de gunoi potrivite

In sfarsit, mai sunt cosurile de colectare selectiva a gunoiului. Aceste sunt perfecte pentru cei care vor sa ajute la reciclarea gunoaielor stranse. Ele trebuie sa respecte prevederile legislatiei romane in domeniu. Exista magazine online de astfel de produse, ce au capacitate de colectare variate, intre 10 litri si chiar 1100 litri. Iata ca, desi poate credeai ca cosurile de gunoi cu colectare selectiva se potrivesc doar afara, acestea permit chiar si angajatilor care lucreaza intr-un birou mic sa participe la acest proces atat de normal si de benefic pentru mediul inconjurator.

In final, te lasam pe tine sa faci alegerea cea mai potrivita spatiilor in care vrei sa amplasezi cosuri de gunoi. Nu uita: colecteaza in mod corect gunoiul strans, pentru ca reciclarea lui sa fie posibila! Cu cat ajutam mai mult natura, cu atat ne vom bucura de minunatiile ei.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.