Placa OSB – materialul de constructii care iti ofera multe beneficii prin utilizarea lui

Placa OSB este unul din cele mai durabile si rezistente materiale de constructii ce pot fi utilizate la constructia unei case. Placile OSB sunt formate din aschii de lemn subtiri ca grosime si lungi totodata ce sunt orientate in mod incrucisat. Aceste aschii le confera placilor OSB stabilitate si rezistenta. Avand in vedere aceste avantaje oferite utilizatorilor, placile OSB se folosesc  pentru a se acoperi diverse deschideri ale cladirilor, pentru a se realiza constructii cu cadru din lemn, pentru realizarea straturilor portante pentru constructii de plafoane dar si pentru paletim containere de transport, ambalaje si nu numai.

Din punct de vedere al  modului de lucru cu placile OSB, acestea sunt usor de folosit deoarece se asambleaza si se prelucreaza foarte usor. Greutatea lor este una mica putand fi foarte usor de manevrat si transportat dintr-un loc in altul. In ceea ce priveste gradul de izolare termica, acesta este unul mai ridicat comparativ cu alte materiale pentru constructii folosite cu acelasi scop.

Pentru cei care sunt interesati de protejarea mediului inconjurator, ar trebui sa foloseasca cu atat mai mult placile osb care potrivit unui studiu in situatia in care s-ar decide realizarea a 100.000 de case cu placi din OSB, s-ar reduce emisiile de dioxid de carbon cu 3 milioane de tone.

In ceea ce priveste mediile de folosire a placilor din OSB dupa cum se poate observa acestea sunt destul de multe, acest material putand fi folosit si in cazul in care se doreste compartimentarea spatiilor din interiorul unei case sau a unei cladiri in general sau pentru constructii in medii lipsite de umezeala.

Magazinul online Mag Constructii comercializeaza materiale destinate constructiilordurabile si rezistente urmarind ca in 2 3 ani sa devina unul din principalii furnizori online de astfel de materiale.  Cei de la Mag Constructii ofera servicii de consultanta si transport pentru produsele comercializate.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.