Premier Catering & Events, firma de catering care detine secretul organizarii perfecte a evenimentelor din sectorul 6

Cand vine vorba despre un eveniment, indiferent ca el este unul corporate, precum o conferinta sau o receptie, ori vorbim despre o nunta sau un botez, organizarea lui nu trebuie sa pice pe umerii unei singure persoane. Asadar, daca aveti de organizat un eveniment in sectorul 6, apelati cu incredere la Premier Catering & Events si lasati serviciile de catering pe mana lor!

Meniuri diversificate de catering in sectorul 6 al Bucurestiului

Organizarea unui eveniment reusit presupune o paleta de detalii si de lucruri complexe. Premier Catering & Events pune la dispozitia dumneavoastra pentru catering in sectorul 6  urmatoarele meniuri, in functie de tipul evenimentului si de bugetul pe care doriti sa il alocati:

  • meniuri catering pentru evenimentele corporate (training si seminarii, coffee-break, cocktail & receptii, luch bufet suedez)
  • meniuri catering specializate pentru evenimentele private (party, kids party, party garden, catering doctorat)
  • meniuri specializate, in functie de preferintele dumneavoastra, de natura evenimentului si de bugetul alocat.

Ca in cazul oricarui eveniment, Premier Catering & Events isi respecta clientii si rigorile de organizare si imbraca fiecare eveniment intr-o atmosfera destinsa si formala.

Conferiti evenimentului dumneavoastra un aer elegant si duceti succesul pana la capat, alegand serviciile de catering din sectorul 6 al Bucurestiului. Premier Catering & Events mizeaza pe calitatea serviciilor oferite si reusesc sa satisfaca si pe cei mai nemultumiti dintre clienti. Pe langa serviciul de catering propriu-zis, Premier Catering & Events asigura si transportul, amenajarea meselor si servirea, precum si debarasarea si curatenia de dupa eveniment.

Despre Premier Catering & Events

Premier Catering & Events este un serviciu de catering care pune la dispozitia clientilor sai o gama mai larga de beneficii: asigura transportul, amenajarea meselor, servirea, dar si debarasarea si curatenia de dupa evenimentul organizat. Puteti apela la Premier Catering & Events si beneficia de meniurile specializate, ori puteti alcatui altele noi, in functie de preferintele dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti.

Cu peste o mie de evenimente la activ si mii de clienti multumiti, Premier Catering & Events se remarca prin servicii de inalta calitate si seriozitate. Daca aveti un eveniment de tip corporate sau unul privat, puteti apela cu incredere la Premier Catering & Events. Ei organizeaza de la petreceri pentru copii pana la receptii sau traininguri si seminarii.

Pentru comenzi sau intrebari, puteti apela numarul de telefon 0213202030 sau prin e-mail, la adresa office@premiercatering.ro.

###

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.