Presto Pizza nu cunoaste notiunea de iute

Presto-Pizza.roProbabil ca sunt multi cei care au devenit clienti fideli ai pizariei Presto Pizza. Ultimele dati cand am comandat la ei am fost foarte dezamagit de anumite ingrediente. Mai exact de „peperoncino”, un ingredient care apare de cele mai multe ori pe tipul de pizza, „Pizza Diavollo”. De fiecare data cand am sunat si am comandat am specificat foarte clar sa nu se exagereze cu iuteala insa de fiecare data rezultatul a fost acelasi: o pizza foarte, foarte uite. Am postat de asemenea si cateva mesaje pe Facebook-ul celor de la Presto insa niciodata nu a putut sa mi se dea o explicatie. In ultima vreme vad ca din in ce in ce mai multi oameni se plang de faptul ca pizza este foarte picanta, devenind astfel necomestibila. E pacat pentru ca daca ne uitam la preturi Presto Pizza este printre cele mai scumpe pizzeri din oras, daca nu cea mai scumpa.

Daca sunteti o persoana care nu reactionati chiar asa de bine la iute va sfatuiesc sa alegeti alta pizzerie si nu Presto Pizza.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , , ,

4 Responses to Presto Pizza nu cunoaste notiunea de iute

 1. spanac 10 decembrie 2012 at 18:52 #

  cine naiba mai comanda pizza ma cand e scumpa ca porcu?

 2. Bolocan Ovidiu-Cristian 10 decembrie 2012 at 19:58 #

  Cand ti-e pofta de o pizza nu te mai gandesti ca e scumpa….

 3. Marcel 11 decembrie 2012 at 17:12 #

  FYI Peperoncino este foarte iute chiar si in cantitati mici, cu alte cuvinte este pentru „cunoscatori”. Daca nu vrei iute comanda altceva. In alta ordine de idei Presto chiar nu este scumpa. Intradevar sunt o groaza de motive pentru care nu ar trebui sa cumparati de acolo (provenienta ingredientelor, cum sunt preparate, lucreaza la negru, etc) dar nu cred ca din cauza pretului.

 4. Bolocan Ovidiu-Cristian 11 decembrie 2012 at 17:16 #

  E parerea ta si o respect.