Primul pas catre lux: Vertu Signature S, o bijuterie mobila fara cusur

Esti pasionat de tehnologie, dar si de arta? Ai o personalitate remarcanta si iti place sa detii controlul? Atunci e momentul sa te distingi de obisnuit! Vertu Signature S se remarca prin rafinament si bun gust si se impune printr-un stil conservator.

Prezent la nivel global in peste 66 de tari, producatorul britanic al telefoanelor de lux, Vertu, s-a lansat in Romania cu device-ul de lux Vertu Signature S. Dupa mai bine de o decada de la lansarea gadgetului Vertu Signature, acesta ramane, inca, un simbol al brandului pe care il reprezinta.

Terminalul Vertu Signature S este o pretioasa mostra de tehnologie si se defineste printr-un proces de productie exclusivist, fiind folosite pentru realizarea lui cele mai fine materiale imbinate intr-un mod armonios cu o tehnologie de ultima ora.

Vertu Signature S este asamblat manual in Anglia, de catre artizani specializati, iar pentru confectionarea lui au fost necesare nu mai putin de 300 de componente.

Iti doresti un telefon de lux care sa iti defineasca stilul? Vertu Signature S este solutia pentru tine!

Creat manual din peste 300 de componente de catre un singur artizan, Vertu Signature S are in componenta sa materiale dintre cele mai puternice (de la otel inoxidabil pana la zirconiu), dar si metale de lux si pietre pretioase. Mai mult decat atat, este protejat de un ecran din cristal de safir (al doilea cel mai puternic din lume dupa diamant), iar sistemul de operare este Symbian, avand astfel o durata de viata a bateriei destul de ridicata, atat in stand-by, cat si pentru vorbit. Pretul unui Vertu Signature este raportat la calitatea materialelor folosite in confectionarea lui.

Vertu Signature S este o colectie remarcabila semnata Vertu si creata special pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Signature S este disponibil intr-o varietate de culori si editii limitate. Asadar, pentru cei care-si doresc un gadget de lux, Vertu Signature S este raspunsul pe care il cautati! Puteti alege dintre urmatoarele modele detinute de colectia Vertu Signature S:

  •   Vertu Signature Ultimate Black
  •   Vertu Signature Red Gold Black DLC
  •   Vertu Signature White Mother of Pearl
  •   Vertu Signature Pure Black
  •   Vertu Signature Stainless Steel Black Leather
  •   Vertu Signature Zirconium Alligator

Vertu Signature S: telefon mobil sau bijuterie cu functie de telefon?

vertu signature s

Telefonul exclusivist impresioneaza, pe langa trasaturile de design atragatoare si materialele premium folosite si prin configuratia hardware: display-ul este de 2 inchi, iar rezolutia de 240×320 pixeli, cu o memorie interna de 4GB.

Fara doar si poate, Vertu Signature S ramane emblema Vertu, un gadget modern si elegant, care ofera luxul suprem celor care apreciaza calitatea fara cusur! Ia-ti Vertu Signature S si completeaza-ti stilul de viata modern!

Paseste in clasa sociala inalta si alege-ti un telefon fara cusur: Vertu Signature S, de la Vertu Romania. Daca iti doresti sa ramai impresionat de modul in care se construieste telefonul Vertu, urmareste si acest videoclip! 🙂

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , ,

Comments are closed.