Produsele de curatenie – solutia ideala pentru un spatiu sanatos

Calitatea vietilor noastre corelata cu starea noastra de sanatate sunt influentate si de mediul din locuintele noastre. De-a lungul timpului s-au incercat o serie de solutii care sa ajute la mentinerea curateniei in spatiul nostru de desfasurare, fie la locul de munca, fie in propria locuinta.

Astfel, oamenii de stiinta si specialistii in domeniu au creat diferite tipuri de produse de curatenie care se impart in functie de utilitatea lor in trei mari categorii:

  • produse de curatenie pentru uz casnic
  •  solutii profesionale de curatenie
  • produse de curatenie folosite in servicii (spalatorie rufe, spalatorie auto, ateliere mecanice si multe altele)

In ceea ce priveste utilizatorii acestor tipuri de produse de curatenie mentionate mai sus si aici putem vorbi despre trei mari categorii de utilizatori si anume:

  • utilizatori casnici
  • utilizatori industriali
  •  utilizatori institutionali si HO.RE.CA. (hoteluri, restaurante, catering)

Prin urmare, luand in considerare aceasta impartire care vizeaza produsele de curatenie pe mai multe categorii, compozitia chimica si solutiile care se folosesc in producerea acestora difera in functie de directia de utilizare spre care acestea vor fi indreptate in urma scoaterii lor pe piata comerciala. In aceste conditii, gradul lor de eficienta si capacitatea lor de actiune sunt diferite, unele dintre aceste produse de curatenie avand un rezultat mai bun si pe o durata mai lunga, in timp ce alte produse de curatenie au un efect pe termen scurt, necesitand o reutilizare a lor mult mai deasa.

Cine poate folosi aceste solutii profesionale de curatenie? 

Fara doar si poate, cele mai bune produse de curatenie sunt cele folosite de utilizatorii industriali, precum si cele folosite de utilizatorii institutionali si HO.RE.CA, intrucat politica acestora este una foarte stricta in ceea ce priveste igiena si curatenia locatiilor pe care le reprezinta (institutii, hoteluri, restaurante).

Produsele de curatenie caracterizate mai sus pot fi folosite nu numai de catre utilizatorii industriali, institutionali sau de HO.RE.CA, ci si de catre orice utilizator, chiar si cei casnici. Prin urmare, aveti posibilitatea de a achizitiona astfel de solutii profesionale de curatenie si pentru igienizarea propriei locuinte. Modalitatile prin care va puteti procura aceste solutii profesionale sunt diverse, insa acest fapt va permite sa alegeti dintre cele mai bune produse pe acelea care se potrivesc mediului in care vreti sa le utilizati.

Benficiile solutiilor profesionale de curatenie HO.RE.CA

Achizitionarea produselor de curatenie de tip HO.RE.CA poate fi benefica din mai multe privinte. In primul rand, din punct de vedere financiar, aceste solutii profesionale va permit achizitionarea produselor in cantitati mai mari fapt care duce la un pret avantajos – orice produs cumparat in cantitate mai mare este mai ieftin decat orice alt produs cumparat intr-o cantitate mica.

Mai mult decat atat, aceste produse profesionale de curatenie pot fi cumparate fie direct de la producator, fie prin intermediul magazinelor online destinate distribuirii acestor tip de produse. Acest fapt va permite sa va procurati produsele chiar de la locul de munca sau de acasa, fara a mai fi necesara deplasarea dumneavoastra in magazinele de specialitate, intrucat aceste produse nu pot fi gasite in supermarket-urile sau hypermarket-urile obisnuite, ci in magazine special create pentru acest tip de produse profesionale.

Poate cel mai mare avantaj adus de utilizarea solutiilor profesionale de curatenie este gradul de eficienta al acestora, precum si durata de actiune pe care o exercita asupra locuintei dumneavoastra. Astfel, praful si mizeria nu vor mai aparea atat de rapid in casa dumneavoastra. Pentru a va face o idee despre solutiile profesionale de tip HO.RE.CA si gradul lor de actiune, iata cateva exemple ale acestora:

  • Detergenti de covoare si de pardoseli cu PH neutru – aceste produse ajuta la curatarea si celor mai persistente pete si la lustruirea oricarui tip de suprafata
  • Detergent inalbitor pentru asternuturi impecabile – special conceput pentru cerintele HO.RE.CA, va vor lasa asternuturile impecabile
  •  detergent intensiv cu un continut ridicat de alcool  folosit pentru geamuri. Este foarte eficient la indepartarea grasimilor, a urmelor de degete, a insectelor
  •  sapun lichid parfumat, cu emolienti, folosit pentru igiena personala a celor mici, cat si a celor mari.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.