Puiet de pastrav de vanzare pentru piscicultori pasionati, doar de la Dreamfish.ro

Puietul de pastrav este pus in vanzare de Dreamfish.ro si poate fi vazut aici https://www.dreamfish.ro/puiet-pastrav/, intr-o oferta excelenta, magazinul online devenind un partener de incredere pentru orice piscicultor care-si doreste sa creasca un astfel de peste.
Cine este Dreamfish.ro? Foarte simplu! O companie cu capital romanesc, cu sediul la Bucuresti, care activeaza inca din 2011 pe piata romaneasca si care este formata dintr-o echipa de specialisti cu studii si experienta, extrem de dedicati muncii lor.

Cu ce se ocupa Dreamfish.ro? Aceasta companie se ocupa cu importarea furajelor extrudate pentru pesti, a icrelor embrionare, dar si a echipamentelor de piscicultura din tari precum Danemarca, Austria, Germania si Italia. De asemenea, este distribuitor autorizat pentru Skretting, hrana de pesti si creveti, si pentru AquaSearch, unul dintre cei mai mari producatori de icre embrionate pastrav din lume.

Cine cumpara de la ei? Cele mai mari ferme piscicole particulare, pastravarii importante, toate lauda profesionalismul si seriozitatea firmei Dreamfish.ro, o companie multipremiata pe plan local si national.

Puiet de peste de vanzare pe Dreamfish.ro

Puietul de peste de vanzare al aceastei firme este pus intr-o oferta care sa indeplineasca dorintele tuturor crescatorilor. Acestia sunt livrati in bazine speciale, provin din icre ebrionate din import, din exemplare atent selectionate, fara boli sau paraziti. Un lucru important de adaugat este si faptul ca acest puiet de peste de la Dreamfish.ro are o imunitate crescuta si e rezistent la factori de stres.

Dintre tipurile de puieti pusi in vanzare de aceasta firma, pot fi mentionati:

• Puiet de pastrav curcubeu, pastrav fantanel sau pastrav indigen;
• Puiet de sturion: cega, sturion, nisetru, morun, pastruga;
• Puiet de peste de apa dulce: salau, biban european, puiet de stiuca, de caras, somn;
• Alte specii la cerere.

Orice ferma piscicola sau pastravarie poate da comanda de pesti de orice dimensiune, nu numai de puiet. Preturile sunt unele extrem de avantajoase fata de alte firme de profil, acest lucru facand din Dreamfish.ro un adevarat prieten pentru buzunarele crescatorilor dornici si ei de costuri care sa nu le afecteze intr-o mare masura bugetul.

In caz ca cererea este foarte mare, clientii nu trebuie sa se ingrijoreze pentru ca www.dreamfish.ro are ferme piscicole partenere de dincolo de granitele tarii, astfel incat pot raspunde cu succes la orice dorinta a clientului.

Puietii de pastrav – o afacere rentabila si frumoasa

Pentru orice pisicicultor, cresterea puietilor de pastrav a devenit o pasiune adevarata, mai mult decat un simplu hobby sau o afacere profitabila.

Cateva aspecte trebuie avute in vedere daca doreste ca acest proces de crestere a puietului sa dea si roade:

• Exista mai multe tipuri de incubatie a icrelor, iar cheia succesului este asigurarea debitului de apa suficient, dar si oxigenarea proprice a icrelor;
• Receptionarea si numararea icrelor imediat ce au ajuns la ferma;
• Continutul de minerale al apei care asigura dezvoltarea puietului de pastrav, aerarea apei acolo unde este nevoie;
• Bolile pastravilor datorate suprapopularii, a conditiilor de mediu sau nutritia necorespunzatoare.

Cel mai important lucru de retinut de catre un crescator de puiet de pastrav este acela ca il poate gasi la vanzare la un pret corect la firma Dreamfish.ro, unde exista inclusiv consultanta gratuita oferita de un inginer piscicol, expert in domeniu, cu studii aprofundate si perfectionari la activ.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.