Recomandare pentru vacanta 2014 – Vassilikos, Zakynthos – Grecia – Loc ideal pentru un concediu in Grecia

Multa lume considera ca Grecia, ca si destinatie turistica, este frecventata in general de cei care dispun de bugete mici, insa exista si persoane cu bugete „uriase” pentru vacanta, care aleg sa isi petreaca vacanta in destinatii turistice din Grecia. Asta demonstreaza ca turismul din Grecia devine mai puternic si mai interesant pentru romani.

Indiferent de bugetul pe care ti-l propui pentru o vacanta/concediu (redus sau nelimitat) in Grecia exista niste locatii pe care nu trebuie sa le ratezi.

Bineinteles, ca in anumite perioade din an, zona (in special in Grecia) este foarte aglomerata, insa exista si perioade care sunt perfecte pentru o vacanta perfecta!

Locul unde am gasit tot timpul recomandari si ghiduri despre orice regiune din Grecia este  http://grecia.de-weekend.ro.

Recomandarile si informatiile pe care le vei gasi acolo te vor ghida sa alegi cea mai buna optiune pentru o excursie in Grecia.

Zona perfecta pentru un concediu relaxant in Grecia pentru 2014 – Vassilikos, Zakynthos

Vassilikos, o parte din insula Zakynthos, este o statiune foarte mica, perfecta pentru un concediu relaxant intr-un peisaj perfect plin cu multa liniste. Statiunea Vassilikos (Grecia) este considerata una dintre cele mai frumoase plaje din Europa de anumiti oameni din turism.

Vassilikos - Zakynthos - Grecia

Foto: http://grecia.de-weekend.ro

In Vassilikos veti gasi numeroase plaje perfecte pentru relaxare si diverse facilitati pentru excursia perfecta. Daca vreti mai multe detalii despre plajele de pe Vassilikos le puteti gasi aici http://grecia.de-weekend.ro/plaje-zakynthos-2/

Vassilikos, Zakynthos – Un loc „Must See” daca alegi o vacanta in Grecia

Desi aceasta zona din Grecia, nu dispune de foarte multe activitati, puteti obtine un bronz „grecesc” de toate frumusetea si chiar practica sporturi nautice.

Plaje in Vassilikos, Grecia

Foto: http://grecia.de-weekend.ro

Spiritul si traditiile din Vassilikos te vor convinge ca excursia in aceasta zona merita orice sacrificiu financiar, desi o astfel de vacanta este accesibila aproape tuturor.

Surse foto si informatii : http://grecia.de-weekend.ro

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.