Romanul alege BIO

Din ceea ce vad romanii prefera produsele bio pentru ca pana la urma sanatatea inseamna totul. Chiar si in privinta medicamentelor din ce in ce mai multi prefera tratamente naturiste. Tin minte cand eram mai mic si ma imbolnaveam mama ma trata prima oara cu tratamente naturiste si abia apoi daca acestea nu aveau niciun efect apela la medicamente.

Si cum romanu isi doreste sa fie cat mai ingrijit si frumos multi fac multe compromisuri. Cele mai bune exemple sunt fotomodele care am vazut ca nu mananca cateva zile. Consumatorii inteligenti se orienteaza spre produsele naturiste in favoarea celor obisnuite. Majoritatea stiu ca aproximativ toate produsele pe care le mancam in ziua de azi sunt modificate genetic, insa putini fac ceva in privinta asta. Cei care aleg sa duca o viata mai sanatoasa aleg produse naturiste. Cu atatea chimicale din alimente organismul nostru are nevoie de suplimente nutritive pentru mentinerea santatatii organismului, deoarece din alimentele modificate genetic nu ne putem procura toti nutrientii necesari.

Aceste suplimente alimentare ajuta la intarirea sistemului imunitar si asigura cantitatea necesara de vitamine a organismului.

Deci daca poti nu ezita sa mananci cat mai sanatos pentru ca sanatatea inseamna totul!

Abia atunci cand nu o mai avem ne dam seama cat de importanta este.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.