Rules of Engagement

Rules of EngagementRules of Engagement este un serial perfect pentru cei care prefera un serial usor, cu un umor tipic american, o cobinatie intre ”Married with Children” (Familia Bundy) si ”Friends”. Desi la prima vedere nu este un serial care sa para foarte interesant, este exact acel tip care te va face sa vrei sa vezi si urmatorul episod, chiar daca episoadele nu sunt direct legate intre ele. Primele episoade am reusit sa le vad in timpul unui turneu de poker online pe pokerstars.ro, insa dupa ce m-am obisnuit cu personajele am hotarat ca ar fi mai bine sa ma concentrez pe serial. Personajele nu sunt numeroase, numarul lor ridicandu-se la cifra 5. Pe de o parte avem un cuplu casatorit de 12 ani, Jeff si Audrey Bingham, cuplu care inca nu a reusit sa faca copii. Pe de cealalta parte avem un cuplu nou, Adam Rhodes si Jennifer Morgan, care urmeaza sa se casatoreasca dupa doar cateva luni de cand s-au cunoscut. Cele doua cupluri locuiesc in apartamente vecine iar trairile noi pe care le vor experimenta cei doi tineri ii vor impinge sa ceara sfaturi cuplului mult mai experimentat. Bineinteles ca vor urma o serie de intamplari comice care vor smulge zambete si uneori chiar hohote de ras. Al cincilea personaj este Russel Dunbar, interpretat de David Spade, probabil cel mai cunoscut dintre actorii serialului. Russel Dunbar este coleg de munca cu Adam la firma pe care o detine Franklin Dunbar, tatat lui Russel.

Russel Dunbar este un afemeiat, care nu reuseste si nici nu doreste ca lucrurile sa devina mai serioase decat o noapte de distractie cu femeile. Desi datorita aspectului sau fizic este tinta mai mulor glume rautacioase din partea lui Jeff si Adam, Russel compenseaza acest deficit in relatia cu sexul opus prin cadouri scumpe, bauturi extravagante si foarte multe minciuni, incepand cu numele sau. Russel este personajul care, cel mai probabil, aduce cea mai multa culoare serialului, in fiecare dimineata avand de spus o poveste incredibila petrecuta in noaptea trecuta.

Jeff Bingham lucreaza in domeniul finantelor, este pasionat de sport, refuza sa arate o doza de sensibilitate si de multe ori intra in competitie cu sotia lui pentru a demonstra ca el este barbatul in familie.

Audrey Bingham lucreaza ca editor pentru o revista, este impulsiva, ii place sa cheltuie, lucru ce il deranjeaza de fiecare data pe Jeff, care ii atrage atentia cu fiecare ocazie asupra acestui lucru. Desi este deranjata de lipsa de sensibilitate si romantism din partea sotului ei, ii tolereaza aceste minusuri deoarece stie ca nu este rea vointa si ca odata ce isi da seama de greseala, Jeff face tot posibilul pentru a indrepta situatia. Audrey este singura din grup care se abtine de la comentarii rautacioase la adresa unuia dintre prieteni, desi acestea sunt foarte prezente intre ceilalti patru, insa atunci cand mai are cate o scapare, acestea sunt la adresa lui Russel.

Adam Rhodes este tipul naiv, sensibil, si bine intentionat, care nu doreste sa supere pe nimeni. Il admira foarte mult pe Jeff si recurge deoseori la ajutorul acestuia in speranta ca va obtine mai mult sex din partea logodnicei sale, Jennifer Morgan. Fiind foarte naiv si sensibil, Jeff si Russel de obicei fac glume pe seama orientarii sale sexuale. Adam este foarte vorbaret, pana la un punct in care devine enervant pentru ceilalti, dand impresia ca nu gandeste inainte sa deschida gura.

Jennifer Morgan este o femeie foarte frumoasa si carismatica, viitoarea sotie a lui Adam. Datorita naivitatii acestuia, Jennifer are de tras ponoasele de cele mai multe ori, ea fiind cea care trebuie sa repare situatiile neplacute. In relatia celor doi, Jennifer este cea care il domina clar pe Adam si de multe ori il manipuleaza pe acesta sa faca ceea ce doreste ea, pentru ca apoi sa regrete acest lucru.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , ,

Comments are closed.