Scapa de aglomeratie! Alege un apartament nou in Prelungirea Ghencea!

Este momentul sa faci unul dintre cei mai importanti pasi din viata ta: e momentul sa te muti din centrul orasului intr-o zona mai linistita. Intr-adevar, Bucurestiul este cel mai apreciat din tara, datorita faptului ca le ofera cetatenilor numeroase posibilitati de dezvoltare, mai ales pe plan profesional. Insa, acest lucru nu trebuie sa te faca sa locuiesti intr-un apartament vechi, inconjurat de poluare, de zgomtele exterioare, asa cum sunt claxoanele si nici de un aer care este greu de respirat.

Poti avea aceleasi oportunitati de avansare in cariera, si daca vei sta spre marginea orasului, unde totul este mai placut, pentru ca aglomeratia nu isi mai face simtita prezenta. Daca te-ai saturat de centrul Bucurestiului, alege un apartament nou in Prelungirea Ghencea, pentru ca este locul perfect in care sa te intorci acasa dupa o zi obositoare de munca.

cubic residence

Foto: Mihai Ologeanu

De ce sa alegi unul dintre apartamentele noi din Prelungirea Ghencea?

cubic 6

Foto: Mihai Ologeanu

Optand pentru unul dintre apartamentele noi care se afla la vanzare in Prelungirea Ghencea vei reusi sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

  • Imagineaza-ti cat de bine vei dormi, fara sa mai fii trezit din somn de claxoanele soferilor nervosi in timpul noptii, fara sa mai auzi oameni care au consumat prea mult alcool si sunt euforici.
  • De asemenea, tine cont de faptul ca ai nevoie de un mediu sanatos in care sa te dezvolti ca om, iar in inima Bucurestiului, unde poluarea este prea multa, nu ai aceleasi sansa, asa cum ai avea in Prelungirea Ghencea.

Un apartament nou iti poate schimba viata, iar daca vei achiziona unul la 10-15 minute de AFI Palace Cotroceni sau de Plaza Romania, vei observa schimbari benefice.

Ce optiuni ai pentru un imobil nou in Prelungirea Ghencea?

cubic residence.com

Foto: Mihai Ologeanu

Daca esti hotarat sa iti cumperi un apartament nou in Prelungirea Ghencea cea mai buna solutie pe care o ai este sa te orientezi spre proaspatul ansamblu rezidential ridicat de catre cel mai bun dezvoltator de pe piata de imobiliare, Cubic Residence.com, pentru ca in portofoliul lui vei gasi cele mai moderne locuinte, la cele mai competitive preturi.

Alege unul dintre apartamentele noi din Prelungirea Ghencea de la acest dezvoltator si beneficiaza de liniste si de aer curat. Optand pentru un astfel de imobil vei scapa de aglomeratia Bucurestiului si te vei simti mereu ca in vacanta, deoarece in cadrul acestui ansamblu rezidential vei avea la dispozitie numeroase spatii verzi, gradini si o piscina. In plus, totul este nou, standardele calitatii constructiilor sunt ridicate, iar design-ul este unul foarte modern si placut.

Este momentul sa lasi aglomeratia in urma si sa iti achizitionezi un apartament nou de vanzare in Prelungirea Ghencea!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.