Scrisoare catre parinti – Care sunt patuturile perfecte pentru copiii vostri?

Cand vine vreme sa deveniti parinti, majoritatea dintre voi va lasati coplesiti de emotii si bucurii si…pe buna dreptate! Venirea pe lume al unui nou membru al familiei reprezinta un moment unic si special, insa nu trebuie sa uitati de noile responsabilitati. Una dintre problemele de care trebuie sa va ocupati din timp este amenajarea camerelor pentru bebelusii vostri, iar produsele de care aveti nevoie urgenta sunt…patuturile! Bingo!

Cum le veti alege pe cele mai bune pentru micutii vostri? Ei bine, aceasta  dilema poate fi solutionata chiar astazi 🙂 .

Patuturile, locul important in care vor creste copiii vostri!

Fara doar si poate, in prima etapa de crestere a copiilor patuturile sunt esentiale, iar alegerea lor reprezinta o responsabilitate pentru voi, noii parinti! Dilema alegerii unui patut perfect pentru micutii vostri este mare, insa daca veti tine cont de urmatoarele sfaturi, veti lua cea mai buna decizie, cu siguranta!

Cel mai important element din prima etape de creste a bebelusului este somnul! Tocmai de aceea, patuturile pentru care veti opta trebuie sa fie:

  • In primul rand, confortabile! Aceasta este o caracteristica esentiala atunci cand veti alege locul in care cel mic va sta o buna perioada de timp
  • In al doilea rand, singure! Patuturile pentru bebelusi trebuie sa ofere stabilitate pentru ca cei mici si nazdravani sa nu sufere accidente
  • In al treilea rand, adecvate varstei! Nu cumparati copilului un patut care sa nu corespunda cu anisorii lui. Patucul lui bebe trebuie sa indeplineasca anumite criterii de varsta si prin urmare, sa fie dotat cu accesorii corespunzatoare primei etape de dezvoltare
  • Obtinute din cele mai calitative materiale! Fie ca veti opta pentru un patut din lemn, un patut transformabil sau un patut pliabil, acesta trebuie sa fie pentru cel mic cel mai sigur loc din casa!

Salteaua, un accesoriu important pentru patuturile copiilor vostri

patuturi copii

Salteaua reprezinta un accesoriu important pentru patuturile copiilor vostri, intrucat aceasta ofera o buna dezvolatare, sustinand coloana vertebrala sa aiba o pozitie corespunzatoare. De asemenea, calitatea sa este importanta pentru ca pielea bebelusilor vostri sa respire in cele mai bune conditii!

Daca aveti de cand sa le cumparati celor mici cele mai bune patuturi, va recomand magazinul online babymall.ro! Aici am gasit cele mai bune preturi si cele mai bune solutii pentru a crea camere de poveste pentru cei mai mici membrii ai familiei! Daca  vreti sa aflati mai multe despre etapele de crestere ale bebelusilor nostri, cititi si acest articol! 🙂

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , ,

Comments are closed.