Sector 6, Bucuresti – locul unde o firma de contabilitate nu este destul

Se poate spune ca Sectorul 6 a inceput sa devina tumultos din punct de vedere economic. Asta inseamna mai multa competitie, mai multa tensiune, grad mai inalt de profesionalism. Asta implica in multe cazuri si externalizare de servicii, care de multe ori sunt mult mai avantajoase, din orice punct de vedere s-ar privi, fata de alocarea de resurse interne pentru ducerea la un bun sfarsit a activitatilor. Iata de ce se externalizeaza serviciile de contabilitate, de resurse umane, cele legate de Registrul Comertului…

Deci, firmele din Sectorul 6, Bucuresti, care apeleaza la o firma de contabilitate, va apela la o alta firma, de resurse umane, si la o alta, care sa intocmeasca si sa depuna la Registrul Comertului diferite documente. Dar daca n-ar fi nevoie de atata stres?

Este aleasa firma de contabilitate care pentru Sectorul 6 al Bucurestiului presteaza si alte servicii

In ziua de astazi, dorinta de largire a orizontului profesional se transmite de la solicitantii de servicii la persoanele juridice care isi ofera serviciile. Astazi, se doreste implicare, abordare integrata, perspective, viziuni de ansamblu, pluridisciplina, integrare si asa mai departe.

Iata pentru ce alte servicii se mai poate pregati o astfel de firma de contabilitate care pentru Sectorul 6 din Capitala doreste sa fie un partener de afaceri si mai putin un simplu prestator:

  • Intocmirea contractelor de munca
  • Transmiterea acestora in Revisal
  • Concedii medicale, concedii de odihna
  • State si fluturasi de salarii, si altele
  • Actualizari si autorizari la Registrul Comertului
  • Cesiuni de parti sociale
  • Eliberarea de copii si de duplicate ale documentelor
  • Acte pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, si altele

Contabilitatea implica, printre multe altele, activitati precum contabilitate primara, gestiune a stocurilor, gestiune a finantelor si reprezentare in cazul vizitei facute de organele abilitate ale Statului in aceasta speta, pentru audit sau altceva.

Externalizarea serviciilor inseamna delegarea la nivel macro

Un manager al unei societati din Sectorul 6 se va indrepta catre o firma de contabilitate din Bucuresti de oriunde, pentru a delega nu unei persoane fizice, angajat acolo, ci a unei persoane juridice sa se ocupe de contabilitate. Nu numai de o parte din activitatile contabile, ci de toate.

Delegarea este o masura luata de managerii priceputi, numai ca exista un risc pe care firme precum Contabilicesc.ro il inlatura. Firme precum aceasta presteaza foarte bine servicii complete de contabilitate, si in plus pot presta si servicii de alta natura, non-contabile, care sa ajute societatea ca intreg in dezvoltarea acesteia.

Un intreg vocabular de business s-a dezvoltat pentru a descrie aceste nevoi. Contabilitatea pentru Sectorul 6 din Bucuresti este facuta si de catre firme specializate, cel putin una dintre ele (Contabilicesc.ro) prestand aceste servicii contabile si in celelalte sectoare.

Acesta este un plus fara indoiala, insa cea mai mare reusita o poate avea aici, in Sectorul 6, numai o firma care poate presta servicii bune de contabilitate, dar si servicii de resurse umane si daca mai si scapa personalul de operarile in Registrul Comertului, atunci clientii vor fi si mai multumiti.

https://www.contabilicesc.ro/firma-contabilitate-bucuresti-sector-6/

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.