Smartwatch – un ceas inteligent care se alatura telefonului inteligent

Trecerea de la telefon la telefon inteligent (smartphone) a insemnat o revolutie: a permis telefonului mobil sa sustina internetul, sa poarte rolul de difuzare video si sa inglobeze multe alte functii pe care nu le avea pana la momentul respectiv. Cu smartwatch-urile acestea s-a intamplat la fel si ceasul a devenit mult mai mult fata de un simplu accesoriu stilat care indica data si ora si in rest poarta rol de bratara.

Si faptul ca se afla in stransa legatura cu smartphone-ul nu poate decat sa revolutioneze totul si mai mult, mai ales cu privire la managementul notificarilor de pe telefonul mobil si al managementului timpului.

Ceasurile de tip smartwatch devin mainstream, deci pe mana oricui


In urma cu 10 ani, smartphone-urile incepeau sa devina mainstream. Acum, smartwatchurile au un pret mai bun si devin mainstream. Smart devine mainstream si ideea asta este una atat de mare incat schimba moduri de viata si reinterpreteaza totul. Iata ce schimbari a adus pana acum si continua sa aduca:

· Smartphone-ul poate fi tinut in mai multe cazuri in buzunar/poseta/ghizdan, fara a mai fi scos pentru notificarile si apelurile neimportante sau pentru informatii basic

· Numai prin gestul privirii ceasului se pot obtine informatii pe mai multe planuri: temporal, evenimential, de sport, meteo, de notificari

· Autonomia ceasurilor smart este aproximativ cat a unui telefon, in limite normale de folosire, si aceasta se imbunatateste cu fiecare model nou aparut

· Design-urile ceasurilor clasice incantau pana la un anumit punct, insa design-urile de la smartwatch sunt futuriste si pot fi potentate de o culoare sau o alta (culorile se inlocuiesc cu usurinta)

· Nu au de ce sa fie folosite intensiv, dar au de ce sa fie pe mana tot timpul; pentru disponibilitate, eleganta, stil si capacitate de operare

Un smartwatch de vanzare in magazinele online este insotit de o foarte buna descriere


Pentru ca lumea este interesata sa achizitioneze un smartwatch cat mai ieftin, doreste sa se asigure si de o calitate inalta si de multe functii la el. Clientii sunt pretentiosi, deoarece considera ca tehnologia trebuie sa coste putin. Insa nu aceasta este abordarea corecta, din cauza ca in principal ar trebui sa fie ales ceasul compatibil cu telefonul (altfel ar fi cumparat degeaba).

Apoi, compatibilitatile trebuie insotite de o posibilitate de particularizare a functiilor. Viitorii purtatori de smartwatchuri trebuie sa stie mai intai ce vor sa faca cu el, si mai apoi sa cumpere unul. Abia pe urma, asadar al treilea lucru pe lista de ordine, este luat in calcul si design-ul.

Badabum.ro este un retailer online care permite alegerea de la peste 10 branduri cunoscute. Este un bun teren in care se pot compara modelele si de unde se poate alege cel mai bun model. In general in spatiul online, comparatia conteaza foarte mult, pentru ca o comanda se plaseaza o singura data (asta daca nu se apeleaza la retur, caz care complica lucrurile pentru a se ajunge din nou in punctul 0, adica cel de dinaintea comenzii: fara smartwatch si cu banii tot acolo in cont, zacand fara rost).

Clientii se ajuta si de descrierile smartwatch-urilor bune si ieftine de pe magazinele online de tipul Badabum.ro. De fapt, descrierile conteaza atat de mult, incat pot lamuri pana si un nestiutor, nu mai punem faptul ca pot oferi informatii pretioase si unui client care poarta deja un smartwatch pe mana.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.