Spune DA! ansamblului rezidential din Bragadiru cu piscina

Locuiesti intr-unul dintre blocurile vechi din Bucuresti si simti ca nu mai suporti caldura care se acumuleaza de-a lungul intregii zile? Te-ai saturat sa folosesti aparatul de aer conditionat pentru ca simti ca incepe sa iti afecteze sanatatea? Ti-ar prinde bine sa poti sa te relaxezi la piscina, dar drumul pana la strand este aglomerat, traficul este infernal si, in plus, nu stii niciodata ce conditii ti se vor oferi acolo. Visezi cu ochii deschisi sa te racoresti intr-o apa de culoarea turcoazului, asa cum vezi tot timpul in filmele americane? Ce-ai zice sa iti indeplinesti visul? Acum, ai posibilitatea sa achizitionezi o locuinta in ansamblul rezidential din Bragadiru, care e renumit pentru faptul ca are in componenta sa o piscina.

Locuinte moderne, piscina, spatii verzi – un vis devenit realitate

Acest ansamblu rezidential din Bragadiru este perfect pentru tine, indiferent daca iti doresti un apartament sau o casa, pentru ca aici, iti poti alege locuinta preferata. In plus, este situat la doar 10 minute distanta de mers cu masina de Bucuresti si iti ofera mai multe avantaje decat te astepti:

  • Datorita faptului ca nu se afla in inima orasului, vei simti ca disconfortul termic va disparea, atunci cand in Bucuresti temperatura va arata destule grade Celsius, incat sa simti ca te topesti. Intotdeauna temperaturile sunt mai crescute in orase, din cauza poluarii si a aglomeratiei, spre deosebire de periferii, unde putem vorbi despre confort termic.
  • Toate cladirile se ridica la cele mai inalte standarde, iar tu vei beneficia de o locuinta la cheie, in care au fost facute toate finisajele, atat cele exterioare, cat si cele interioare. Apartamentele si casele din cadrul acestui ansamblu rezidential sunt termoizolate, ceea ce inseamna ca nu te vei simti ca intr-o sauna in zilele caniculare.
  • In interiorul acestui complex rezidential vei beneficia de spatii verzi, care reprezinta una dintre metodele cele mai eficiente de a lupta impotriva caldurii excesive.
  • Nu in ultimul rand, vei avea la dispozitie o piscina amenajata intr-o maniera moderna, ce pare inspirata din filmele americane care te-au facut sa iti doresti si tu sa te relaxezi si sa te racoresti. Imagineaza-te in zilele toride cand stai pe sezlong si te bucuri de avantajele pe care ti le ofera un complex rezidential in Bragadiru. Apartamentul tau din blocul acela vechi va fi doar o amintire.

Ansamblul rezidential din Bragadiru – varianta pentru o viata confortabila

Complexul acesta rezidential din Bragadiru este cea mai buna alegere daca iti doresti sa duci o viata confortabila si daca te-ai saturat sa lupti impotriva caldurii fara niciun rezultat in vechiul apartament.

Opteaza pentru acest ansamblu rezidential, plonjeaza in piscina si bucura-te de alegerea facuta!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.