Sterge urmele unei nopti de pomina

E drept ca vodka si sucul de merisoare merg de minune impreuna, dar alcoolul si frumusetea nu fac casa buna, iar mahmureala de a doua zi e tare greu de suportat. Uite ce ai de facut ca sa incepi anul cu dreptul.

cum sa fii fresh dupa party

Regula de aur a bautorilor

Sigur, nimeni nu o aplica, iar barbatii o ignora fara regrete. Pentru ca alcoolul sa nu preia conducerea organismului, se recomanda (pe langa o gustare inainte) sa bei un pahar de apa pentru fiecare shot, cocktail sau bere/vin, etc. Faptul ca vei merge des la baie e un lucru bun, deoarece vei incepe deja sa elimini din alcoolul ingerat, insa principalul beneficiu este acela ca nu te vei deshidrata si nu vei avea ochii umflati si pielea uscata in zori.

Reprogrameaza durerea de cap

Ia o aspirina inainte sa te culci, si astfel vei avea o dimineata mai usoara (si un cap mai usor, de fapt!). Si un dus racoros te-ar putea ajuta, pentru ca aburii alcoolului incep sa se elimine prin transpiratie la numai cateva ore dupa ce l-ai consumat.

Sterge urmele in zori

Daca ai norocul ca aspirina sa-si fi facut efectul, nu mai ai mare lucru de reparat de dimineata. Desigur, ai toate sansele sa ai fata si ochii inositi, insa avem leac si pentru asta. Daca roseata ochilor se rezolva cu Visine, pentru fata vei avea nevoie de o crema anti-roseata. Nu o ai la indemana? Nu-i nimic, e randul corectorului sa-si indeplineasca misiunea. Insa nu ne referim la cel clasic – bej, ci vei avea nevoie de de unul galben sau verde, care sa neutralizeze roseata. Uniformizeaza totul cu un fond de ten usor, aplica un ruj aprins si gata, poti da ochii cu lumea!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.