Sunt un parinte responsabil si imi place sa vorbesc despre copilul meu in scaunul auto!

Un parinte responsabil intelege ca principala bunastare a copilului sau este sarcina principala pe care trebuie sa o indeplineasca inca din primele luni de la nasterea micutului. Sa fii parinte, mamica sau tatic, este o responabilitate enorma pe care o vei constientiza doar in momentul in care iti vei tine puiul pentru prima oara in brate. Si, tot atunci, vei constientiza cat de multe pericole se afla in jurul vostru si cat de mult conteaza sa ai o responsabilitate statornica in ceea ce priveste siguranta si protectia prichindelului!

Neajutorati din fire,  bebelusii aflati in trafic chiar si in masina parintilor, sunt supusi unui grad de risc major la pericol, intrucat nepozitionarea lor intr-un scaun auto poate provoca multiple incidente cu reprecursiuni grave asupra sanatatii. De multe ori, am vazut bebelusi tinuti in bratele mamicilor, chiar pe scaunul din dreapta soferului, iar in acel moment am constientizat ca o parte din responabilitatea de parinte se intreapta catre siguranta in trafic a bebelusului meu…ce am facut?

5 lucruri pentru a deveni un parinte cu adevarat responsabil …incepe cu scaunul auto al bebelusului

Planificata sau nu, nasterea bebelusului ar trebui sa fie un motiv de bucurie pentru voi, cat si un punct de pornire in a de veni responsabili de persoana cea maid raga din viata voastra. A fi parinte pe hartie este foarte usor, insa a fi parinte in viata reala poate fi o misiune de cele mai multe ori imposibila daca nu te vei documenta despre toate cele necesare micutului tau!

Ei bine, sunt un parinte responabil, iar acest lucru a inceput odata cu achizitionarea unui scaun auto pentru copii! Traversand in lung si-n lat orasul pentru a rezolva din activitatile profesionale, vedeam cum zeci de masini transportau copii fara a folosi scaune auto! Un adevarat dezastru pentru perioada actuala in care mii de accidente rutiere se petrec pe teritoriul Romaniei. Astfel, in momentul in care am devenit parinte mi-am spus ca principala investitie va fi un scaun auto pentru copii sigur, performant si comod pentru micutul meu.

Cum a devenit un parinte resposabil? Iata cateva dintre actiunile pe care le-am intreprins inca de la nasterea micutului meu:

  • Achizitionarea unui scaun auto pentru bebe
  • Amenajarea camerei cu toate cele necesare, inclusive cu patut pentru bebelusi special
  • Achizitionarea unui carucior pentru plimbarile periodice pe care urma sa le fac impreuna cu micutul
  • Instalarea unor sisteme de supraveghere pentru a stii ca cel mic este in permanenta siguranta
  • Achizitionarea articolelor speciale pentru hranirea bebelusului?

Unde am gasit scaunul auto si celelate produse pentru bebelusul meu?

Pentru ca nu in ultimul rand calitatea scaunelor auto pentru copii conteaza, am facut un mic research in online pentru a gasi cel mai  bun raport de calitate-pret. Astfel, in urma selectarii magazinelor online pentru copii, am ajuns pe site-ul babymall.ro acolo unde am descoperit o colectie sortimentala de scaune auto ieftine pentru bebelusi. Citind informatii, am descoperit ca fiecare scaun auto pentru copii este omologat astfel ca nu am facut nimic altceva decat a adauga produsul in cos si a astepta cu nerabdare comanda la domiciliu!

scaun auto bebe

Dupa ce am intrat in posesia scaunului auto pentru copii, i-am testat performanta si m-am convins de calitatea sa, am hotarat ca Babymall sa imi fie partener de incredere pentru achizitionarea tuturor produselor pentru bebelusi!

Responsabilitatea parinteasca poate fi completata si de actiunile pe care le vei face dupa ce vei citi si acest articol.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.