Tehnicile esentiale in cucerirea unei fete

1. Nu o suna prea des!
De ce se va intoarce impotriva ta:
 daca vrei sa iti pastrezi demnitatea nu o suna in continuu. Nu numai ca te face sa pari obsedat si dependent dar o si enerveaza. Daca esti in permanenta la capatul celalalt al firului iti vei pierde aura aceea misterioasa de independenta.
Ce sa faci in schimb: pentru fiecare 2 sau 3 dati cand o suni tu, ar trebui sa te sune si ea macar o data. Datorita legilor vechi de cand lumea privind curtatul, tu vei fi cel care va suna mai des, insa asigura-te ca telefoanele circula in ambele sensuri.

2. Nu plange!
De ce se va intoarce impotriva ta:
 ai auzit-o in nenumarate randuri spunand ca isi doreste un tip sensibil si acum de fiecare data cand esti in preajma ei „dai apa la soricei”. Plansul te face sa pari prea emotiv si neajutorat, posibil si instabil. Ea vrea sa fie cu cineva care sa inspire putere si sa fie ocrotita, iar daca plangi intr-una iti vei distruge imaginea de barbat puternic. Fara sa mai vorbin de faptul ca acest lucru o va irita. Daca plangi in public se poate simti stanjenita iar acesta este cela mai rau lucru care ti se poate intampla.
Ce sa faci in schimb: plangi numai cand se intampla ceva cu adevarat tragic, sensibilitatea e importanta pentru o femeie dar nu asa trebuie sa-i arati ca esti barbatul visurilor ei.

cum sa o cuceresti

3. Nu vorbi ca un bebelus!
De ce se va intoarce impotriva ta:
 acest lucru este neplacut si datator de dureri de cap pentru o femeie. E nevoie sa spun mai mult? Maimutareala este pentru bebelusi, asa ca nu te maimutari pentru ea.
Ce sa faci in schimb: ai voie sa folosesti nume de alint mai ciudate si glume dragute, dar rezuma-te la atat. Daca se maimutareste ea la tine prima si iti spune ca ii place acest lucru, fa-o si tu, in caz contrar renunta pentru totdeauna la acest obicei.

4. Nu fi prea binevoitor!
De ce se va intoarce impotriva ta:
 este bine sa o lasi si pe ea din cand in cand sa aleaga filmul pe care il veti viziona. Dar daca vedeti pentru a 11-a oara „Dirty Dancing”, ai o problema. In vreme ce esti binevoitor si ii faci poftele nu trebuie sa pari moale si slab in fata ei. Nu-i cere voie sa faci anumite lucruri, pentru ca acest lucru nu va face decat sa transforme relatia voastra intr-una de tip mama-copil, iar ea nu cauta asa ceva.
Ce sa faci in schimb: recapata-ti coloana vertebrala si arata-i ca esti in stare sa iei singur o decizie. Alege tu filmul, restaurantul, sau emisiunea din cand in cand. La urma urmei pe asta se bazeaza compromisul, o data decide ea, o data decizi tu.

5. Nu fi prea apropiat de familia si prietenii ei!
De ce se va intoarce acest lucru impotriva ta:
 chiar daca vrea sa fii prietenos cu familia si prietenii ei, nu inseamna ca trebuie sa sari calul. In special in primele etape ale relatiei va dori sa se asigure ca relatia voastra merge bine inainte sa-ti faca cunostinta cu apropiatii ei.
Ce sa faci in schimb: relatia ta cu familia si prietenii ei trebuie sa se dezvolte in timp. Fii cordial si prietenos, nu ii face o petrecere surpriza de ziua fratelui ei dupa numai o luna de relatie.

6. Nu te ingriji prea mult!
De ce se va intoarce acest lucru impotriva ta: in general o femeie nu apreciaza un barbat care se ingrijeste mai mult decat o face ea. Dar mai important decat asta este faptul ca acesta ingrijire excesiva iti va rapi din sex-appeal, si te va face sa pari prea efeminat. Si crede-ma un barbat este sexi si fara sa aiba manichiura facuta.
Ce sa faci in schimb: asigura-te ca esti curat si ca mirosi frumos, dar renunta la tratamentele faciale si la manichiura si totul va fi in favoarea ta.

7. Nu ii declara dragostea prea devreme sau prea des!
De ce se va intoarce acest lucru impotriva ta:
 probabil ca te gandesti ca daca ii spui „Te iubesc” o cuceresti instantaneu. Si ai si tu partea ta de dreptate. Dar o asemenea declaratie facuta prea din timp sau prea des nu va face decat sa o sperie. Mai mult de atat, vei parea vulnerabil daca ea nu iti va raspunde.
Ce sa faci in schimb: toate se fac la timpul lor. Nu o spune numai pentru ca vrei sa o impresionezi, spune-o numai cand simti. Si incearca sa i-o spui de numai cateva ori pe saptamana

8. Nu vorbi intr-una!
De ce se va intoarce impotriva ta:
 poate ca esti un adevarat maestru in arta conversatiei, dar daca nu poti sa-ti tii gura din cand in cand atunci ai o problema. Balbaiala ta continua o va enerva la un moment dat.
Ce sa faci in schimb: nu uita ca femeilor le place sa vorbeasca si sa-si impartaseasca seceretele si maruntisurile care li se intampla peste zi, dar acest lucru trebuie sa fie reciproc. Ai grija sa o lasi si pe ea sa vorbeasca din cand in cand. Pune-i intrebari si nu uita sa o asculti. Si nu uita: cateodata tacerea e de aur.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.