Tigarile s-au scumpit din nou. Recurgem la tigarile electronice?

Tigarile s-au scumpit din nou, azi si probabil se vor scumpi in continuare. Cum tigarea este un viciu, ne este foarte greu sa renuntam si uneori se intampla sa ne punem intrebarea: Oare sa incerc tigarea electronica?

Intrebarea e buna si raspunsul il vei gasi pe strada, pentru ca din ce in ce mai multi oameni renunta la tigarile obisnuite si isi achizitioneaza o tigare electronica.

Tigara electronica este mult mai ieftina si daca ne gandim la costuri, clar exista un plus. Pe net vei gasi diverse magazine care vand tigari electronice, unul dintre ele fiind www.vapori.ro, site ce are o multime de modele. Nu prea ma pricep la tipuri si modele de tigari electronice, insa exista destule informatii pe internet, despre ele.

Care este cel mai bun model, cel mai rezistent, dar si cel mai bun ca si calitate/pret, toate aceste informatii le vei gasi pe internet cu doar o cautare. Important e sa faci cea mai buna alegere, din moment ce nu poti renunta la acest viciu.

Tigari electroniceOdata cu achizitionarea unei tigari electronice vei economisi chiar si bani, daca stai si te gandesti ca un pachet de tigari costa, in acest moment, peste 15 lei. Din punct de vedere al sanatatii, nu le cunosc efectele, insa e clar ca nici tigarile obisnuite nu sunt sanatoase, insa continuam sa le cumparam.

Cred ca acum e momentul cel mai bun sa luati in considerare achizitionarea unei tigari electronice, odata cu scumpirea tigarilor incepand de azi, 01 aprilie 2014.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

4 Responses to Tigarile s-au scumpit din nou. Recurgem la tigarile electronice?

 1. Vipercig 7 aprilie 2014 at 14:36 #

  O sa fii surprins dar banii sunt principalul motiv pentru care oamenii ajung sa incerce tigara electronica. Este trist, deoarece din punctul meu de vedere sanatatea ar trebui sa fie un motiv suficient de puternic pentru a-i determina pe fumatori sa renunte.

 2. Andrei 25 aprilie 2014 at 11:26 #

  Nu mai bine ne lasam?

 3. Bolocan Ovidiu-Cristian 25 aprilie 2014 at 11:29 #

  Asta ar solutia; sa ne lasam de tigari.

 4. Aurora 26 aprilie 2014 at 19:57 #

  Sunt o multime de pareri pro si contra tigarilor electronice.cea mai buna metoda ar fi sa renuntam complet insa e nevoie de multa vointa