Tocatorul de furaje tip moara oferit de FermierulAfacerist.ro – un utilaj care se ridica la nivelul standardelor europene

Tocatorul de furaje tip moara este ajutorul pe care un fermier si-l ofera, pentru ca acesta poate macina boabele, cocenii, lucerna si chiar si cerealele sau porumbul, usurand munca fermierilor.

Daca detineti o ferma inseamna ca ati facut cunostiinta cu munca grea, indiferent de ceea ce cresteti, bovine sau ovine, aceasta trebuie intretinuta. Este timpul sa va usurati munca si sa va echipati ferma cu utilaje de ultima tehnologie care se ridica la nivelul standardelor europene, printre acestea se numara si tocatorul de furaje de tip moara, care le va oferi animalelor o hrana fina.

Magazinul online FermierulAfacerist.ro va pune la dispozitie tocatorul de furaje tip moara. Cu un astfel de utilaj electric fermierii isi vor usura munca, iar animalele vor fi hranite corespunzator cu hrana fina.

Utilajul de taiat furaje care poate sa faramiteze elemente vegetale multiple

Utilajul de taiat furaje oferit de FermierulAfacerist.ro este monitorizat electric. Dotarile acestuia va vor ajuta sa economisiti, sa il utilizati cu usurinta si sa realizeza cu usurita faramitarea multiplelor elemente vegetale, chiar si cele de dimensiuni mai mari, fara a se bloca, desi pare un efort destul de mare tocatorul de furaje tip moara va indeplini sarcinile pentru care a fost confectionat.

Fiind eficiente tocatoarele de furaje vor toca:

  • Coceni de porumb sau boabe de porumb
  • Fasole
  • Grau
  • Sfecla
  • Trestie de zahar
  • Grau

Acestea sunt doar cateva dintre furajele pe care tocatorul tip moara le va toca.

Utilati-va ferma cu echipante de ultima tehnologie pe care Fermierul Afacerist le pune la dispozitia tuturor ce isi doresc sa indeplineasca sarcinile cu usurinta, achizitionand un tocator de furaje de tip moara monitorizat electric, care va oferi hrana fina animalelor crescute in ferma voastra.

Tocatoarele de furaje tip moara au urmatoarele componente

Tocatorul de furaje comercializat de Fermierul Afacerist dispune de dotari de ultima generatie, precum:

  • Un motor cu 3 cai putere, acesta dezvoltand o turatie de 3000 de turatii pe minut, iar capacitatea de tocare este de 350 kg pe ora
  • Picior solid si metalic care sustine motorul

Intrand pe site-ul oficial FermierulAfacerist.ro veti descoperi toate informatiile despre tocatorul de furaje de tip moara pe care doriti sa il utilizati.

Un astfel de tocator de furaje este ajutorul indispensabil de care toti fermieri trebuie sa dispuna, astfel de vor bucura de un utilaj de utltima generatie si in conformitate cu standardele europene, de consumul mic de curent electric si de faptul ca isi pot hrani animalele cu orice tip de materiale organice.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.