TOP 5 Aplicatii de Smartphone UTILE Iarna!

Sunt sigur ca deja multi dintre voi sunt in toiul pregatirilor de anul nou, asta daca va petreceti sarbatorile acasa, la voi, sau la cei dragi. Multi sunt desigur pe Valea Prahovei si in alte statiuni unde sporturile de iarna sunt la loc de vaza.

Tin sa va aduc aminte ca totusi, smartphone-ul este singurul dispozitiv la care nu veti renunta nici macar la cumpana dintre ani si ar fi util daca il echipati si pe el cu cateva aplicatii utile asa ca va invit sa downloadati cele 5 aplicatii de mai jos.

 

  • SALVAMONT

Chiar daca nu am creat un top in cadrul acestui articol, aceasta aplicatie ar trebui sa se afle pe primul loc. Nu este cea mai desteapta sau cea mai bine construita insa nu ne aflam in fata unui review. Aplicatia ofera informatii multe despre starea vremii, numere de telefon ale echipelor de salvamont precum si o functie SOS care trimite locatia telefonului catre echipa de salvare in cazul unor situatii problematice.

O puteti downloada de aici pentru Android si pentru iPhone.

  • SKI ROMANIA

Este probabil una dintre cele mai vechi si mai utilizate aplicatii si ofera pentru pasionatii de ski si snowboard, atat starea partiilor cu nivelul de zapada de pe acestea cat si programul acestora sau tarifele practicate pentru instalatiile de transport pe cablu. Aditional exista si posibilitatea ca fiecare utilizator sa ofere feedback in timp real.

O puteti downloada de aici pentru Android si pentru iPhone.

 

  • WAZE

Stiu, nu e o aplicatie de ski, nu e de munte, insa cum veti ajunge acolo daca nu cu masina? Si cum veti obtine cel mai relevant feedback despre starea drumului decat de la soferii care au trecut cu cateva ore inainte pe acolo. Waze s-a dovedit utila si pentru mine si m-a facut sa aleg alte trasee mai libere si fara peripetii.

O puteti downloada de aici pentru Android si pentru iPhone

 

  • GOOGLE FIT

Daca practicati vreunul din sporturile de iarna sau pur si simplu va place sa iesiti sa faceti miscare in aerul curat si rece, Google Fit este o aplicatie la fel de gratuita ca si celelalte, care suporta o multitudine de activitati de tot felul.

O puteti downloada de aici pentru Android iar pentru iPhone exista alternativa HealthKit.

 

  • ACCUWEATHER

Aplicatii de acest gen sunt multe, insa majoritatea au probleme destul de mari cu acuratetea. AccuWeather mi s-a parut pana acum, de cateva saptamani de cand o folosesc, cea mai precisa dintre cele incercate pana la momentul actual. E cea care se apropie cel mai mult de realitate.

O puteti downloada de aici pentru Android si pentru iPhone.

Sursa-cavaleria

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.