Traim in secolul vitezei

gazduire webToata lumea zice ca traim in secolul vitezei si acest lucru se vede si in mediul online. Cand zic mediul online ma refer la propietarii de site-uri. Viteza conteaza foarte mult pentru cineva care detine un site, fiind nevoie de o incarcare cat mai rapida a site-ului, de preferat instanta. Ghesi.ro este un serviciu online ce ofera gazduire web la preturi foarte bune. Cei de la Ghesi folosesc tehnologii complexe pentru gazduirea web.

Mai jos o sa prezint cateva din tehnologiile folosite de acestia:

 • LiteSpeed este un inlocuitor pentru vechiul Apache; LiteSpeed este de 10 ori mai rapid ca si incarcare a site-ului.
 • CloudLinux, ajuta sa izolezi fiecare utilizator in parte pentru evitarea cazurilor in care un client consuma prea multe resurse si afecteaza alte domenii ale altor clienti.
 • gazduire pe harduri SSD, aceste harduri sunt de 20 de ori mai rapide ca un harddisk clasic si imbunatateste viteza de incarcare a site-ului.
 • Softaculous este un program care ajuta clientul sa aleaga dintr-o lista de peste 250 de scripturi web pe care le poate instala pe gazduirea aleasa. Putem amintii cateva dintre cele mai populare: Joomla, WordPress, OpenCart, PrestaShop, Drupal, phpBB, SMF, WHMCS si Magento.
 • Backup Incremental: Ghesi.ro ofera backup pentru fiecare cont de gazdire asa ca clientul nu trebuie sa-si faca probleme in legatura cu datele gazduire de noi. Backup-ul este asigurat de 2 ori pe zi, zilnic, saptamanal si lunar. Clientul are acces la backup-urile generate pentru contul lui astfel incat poate oricand sa restaureze date in caz ca a sters un fisier din greseala.

Trebuie sa stiti ca noile tehnologii LiteSpeed, CloudLinux si hardurile SSD ajuta la un timp de incarcare al site-ului foarte mic. Toate aceste tipuri de tehnologii le veti gasi la Ghesi.ro.

Din cate am citit la ei pe site noii clienti beneficiaza de:

 1. Discount de 15% daca vin de la alt provider de servicii web folosind cuponul 3FYOP4RS03. Acest discount este valabil si la reinnoirea abonamentului.
 2. Transfer gratuit de la un alt furnizor de servicii
 3. La pachetul de gazduire Standard pe 2 sau 3 ani se ofera un domeniu gratuit in primul an. La pachetele de gazduire Professional si Business pe 1, 2 sau 3 ani se ofera domeniu gratuit in primul an. Extensiile valabile pentru domeniul gratis sunt .com .net .org .info .eu si .ro

Pentru cei care au nevoie de un serviciu de gazduire web in Romania, Ghesi.ro este o solutie.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

2 Responses to Traim in secolul vitezei

 1. Alexandru 5 decembrie 2013 at 22:53 #

  Cat de repede se mica daca hostez un blog la ei ? Ma intereseaza incarcarea paginii .

 2. Bolocan Ovidiu-Cristian 6 decembrie 2013 at 9:48 #

  Pagina se incarca aproape instant.