Trendul anului: penele! Descopera CUM sa le porti!

In acest sezon, paradisul pasarilor mi-a atras atentia si se afla la orice pas. Imi e greu sa nu observ faptul ca penele au cucerit moda din toate punctele de vedere, aducand cu ele stiluri diverse, de la cele mai relaxate, de strada, la piese opulente pana la exagerare. Aceste detalii fine, ce aduc aminte de grandoarea anilor ’20, au avut parte de o revenire izbitoare cucerind catwalk-urile marilor case de moda, iar noi suntem aici sa ne supunem.

Desi de o eleganta aparte, nu toate piesele au declansat un sentiment extraordinar de glam suprem… cel putin nu pentru mine. De fapt, selectia pe care am facut-o prezinta si accesorii fresh, care pot fi integrate chiar si in cele mai casual combinatii.

Iata CUM se poarta accesoriile cu pene!

Fie amestecate cu tesaturi noi, precum bumbacul, fie aplicate pe piese extra fresh si moderne, precum o jacheta bomber, penele sunt aici si ne obliga sa le privim dintr-o alta perspectiva. Intr-adevar, inteleg, este nevoie de putin timp pentru a te obisnui cu sugestia de a le purta pe timp de zi, insa exista o multitudine de combinatii inspirate care, zic eu, trebuie musai incercate.

Cea mai usoara si la indemana solutie pentru o tinuta de zi ar fi sa le porti cu denim. Imagineaza-ti o pereche de jeansi cu talie inalta, purtati cu un tricou cu semne de uzura si cu o pereche de sandale rosii, decorate cu pene. De asemenea, poti purta o rochie scurta din pene impreuna cu o jacheta de piele, o pereche de colanti opaci si cea mai butucanoasa pereche de bocanci pe care o detii. Mai mult, iti poti decora hanoracul gri de care deja te-ai plictisit cu o brosa sofisticata, pentru a-l readuce la viata.

Un choker din pene te poate duce intr-o zona tribal-sic, iar o geanta cu broderii tropicale nu va face rau nimanui, ba mai mult: te va ajuta probabil sa infrunti mai usor vremea racoroasa de afara.

Sursa:https://www.marieclaire.ro/alegerea-stilistului-paradisul-pasarilor/

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.