Tu ce tip de fuste porti in perioada sezonului cald?

Fusta este una din cele mai senzualte si feminine articole vestimentare pe care o doamna o poate accesoriza la tinutele atat casual cat si office. Purtand  o fusta o femeie poate emana senzualitate si feminitate indiferent de celelalte componente ce alcatuiesc tinuta sau de silueta. Important este ca fiecare doamna sa opteze pentru fusta potrivita atat siluetei proprii cat si pentru ocazia cu care o imbraca.

Fustele mini pentru tinute sexy

Ca si anul trecut in acest an 2016 trendul fustelor mini  se mentine, acesta fiind preferat de catre multe din doamnele care au o talie si picioare subitiri. Insa in functie de preferinte aceste fuste online mini pot fi mai sus  sau mai  jos de genunchi.  Insa sunt doamne cu o silueta nu tocmai subitire si adopta tinute care constau in purtarea fustelor mini intr-un mod foarte elegant si cu mult bun gust. Pentru o astfel de situatie se recomanda sa se poarte fuste mini care sa acopere 2 – 3 cm genunchiul.

Fustele cu falduri pentru doamnele plinute

Aceste modele fac parte si ele din trendul sezonului cald al fustelor onlinecare se poarta cu mult stil de catre doamne la multe din outfit-urile atat casual cat si office. Fustele cu falduri se potrivesc doamnelor care doresc sa isi ascunda coapsele prea proemeninte. O astfel de fusta poate fi accesorizata la pantofi fara toc conferind un  look atragator si fashionable pentru orice doamna. Totodata este cunoscut faptul ca pantofii fara toc ofera un confort major picioarelor chiar si in conditiile statului in picioare pentru o perioada lunga de timp.

Pentru doamnele care imbraca fuste cu falduri este recomandat ca acestea sa aiba lungimea pana la genunchi conferind siluetei o alura mai feminina si mai senzuala in acelasi timp.

Fustele creion – modelele care nu se vor demoda niciodata

Fustele creion sunt recomandate sa fie purtate de doamnele subtiri in talie, multe dintre acestea optand pentru modelele cu slit si asimetrice. Cele asimetrice sunt de un design mai nonconformist fiind adresate doamnelor care prefera astfel de tinute in special pentru ocazii informale. O astfel de fusta creion confera siluetei o forma feminina si usor de remarcat  de catre cei din jur.

Motivele pentru care multe femei prefera fuste creion sunt reprezentate de faptul ca acestea ofera multor doamne o multitudine de optiuni pentru accesorizarea acestora cum ar fi jachete, bluze sau blazere. Totodata pentru doamnele care doresc   sa confere siluetei o forma de clepsidra este recomandat sa poarte un top cu volane sau chiar si unul cu decolteu in forma de V in situatia in care acestea detin un piept mai voluptos.

Acestea sunt fustele cele mai purtate de catre doamne in aceasta primavara 2016, multe astfel de modele fiind prezentate la marile evenimente de moda din acest an ca fiind trendurile primaverii anului in curs care o data purtate pot oferi intregii tinute un look feminin, sexy si la moda in acelasi timp.

 

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.