UGG – cizmele imblanite care se poarta si iarna si vara

Cizmele UGG au devenit faimoase in toata lumea inca de la inceputul anilor 2000. De atunci, milioane de femei – si, mai nou, si de barbati – le poarta, de la faimoasele vedete de la Hollywood pana la oamenii obisnuiti de pe strada. Dar, cum a luat nastere acest trend si cum a aparut acest brand sunt aspecte pe care multi oameni nu le cunosc.

Povestea cizmelor UGG

Cizmele UGG sunt confectionate din piele de oaie cu fata dubla, cu piele intoarsa la exterior si blana in interior. Acest material natural este termoizolator, de aceea cizmele pot fi purtate si iarna dar, surprinzator, chiar si vara, pentru ca impiedica patrunderea caldurii pe timpul verii si pierderea caldurii pe timp de iarna. Talpa este realizata din cauciuc, fiind foarte rezistenta si flexibila.

Ugg-cizme destinate surferilor?

Se pare ca, in mod neobisnuit, cizmele UGG nu au fost inventate de vreun creator de moda celebru si nici de vreun cioban din vreun varf inghetat de munte, ci de un surfer. Shane Stedman, un surfer australian, a creat acest tip de cizme la inceputul anilor `70, din blana naturala de oaie pentru a-si incalzi picioarele dupa ce facea surf in apele inghetate ale Australiei, p ecare le-a si intregistrat ca marca UGH-BOOTS. Mai tarziu, marca inregistrata a fost cumparata si redenumita, ajungand sa devina faimoasa UGG de azi, detinuta de Deckers Outdoor Corp.

UGG clasic

cizme-uggUGG s-a lansat pe piata cu modelele clasice de cizme de trei dimensiuni: lungi, scurte si medii. Exista o gama variata de culori, care mai de care mai atractive. Iti poti comanda si tu o pereche de pe cizmeuggonline.ro. Una din cele mai fashionable modele cu care sigur vei fi la moda este modelul UGG clasic scurt metalizat.

UGG Bailey Bow

Dupa ce a devenit foarte celebra in moda, marca UGG a fost si foarte criticata de cei mai mari trend-setteri, pentru ca cizmele clasice UGG erau lipsite de eleganta, de feminitate si de stil. Astfel, UGG a lansat colectia UGG Bailey Bow, cu modele de cizme putin diferite, care aduceau un aer de feminitate si de delicatete prin adaugarea unor funde satinate la spate. Incearca si tu cizmele din aceasta colectie. Poti alege o pereche colorata, precum UGG Bailey Bow Mov, pentru a te bucura de confort si de o tinuta trendy.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.