Vacante, mobila si studiile copiilor platite cu ajutorul creditelor nebancare

In ziua de astazi, foarte multi oameni au diverse imprumuturi la banci pe care nu reusesc sa le mai plateasca. Din acest motiv, ei intra pe ”lista neagra” a datornicilor, cea de rai platnici, si chiar daca reusesc sa restituie la un moment dat imprumutul facut, bancile nu le vor mai acorda altul.

Problemele din viata de zi cu zi, echilibrarea bugetului familiei, nevoia de bani a copiilor lor pentru continuarea studiilor, dorinta de a face noi investitii in locuinta, ii determina sa gaseasca totusi o alta modalitate de a imprumuta bani.

Bancile nu te mai pot ajuta? Atunci exista o solutie la indemana tuturor, anume imprumuturile nebancare.

Ce este un imprumut nebancar? Este un credit rapid pe care-l obtii, dar nu de la o institutie bancara.

Avand in vedere faptul ca imprumuturile nebancare sunt extrem de sigure, ca totul se face transparent, la vedere, aceste credite sunt din ce in ce mai solicitate in ultimii ani de catre oameni  care isi doresc sa obtina o suma de bani rapid, fara sa-si bata capul cu tot felul de adeverinte si dosare complexe.

Imprumutul nebancar – oferta pentru implinirea viselor

Oricine isi doreste sa plece in vacanta si pentru ca suntem romani, adoram sa petrecem clipe de neuitat pe litoral, nu-i asa? Avem nevoie de o mobila noua de bucatarie sau de un frigider, dar banii ne lipsesc cu desavarsire in acel moment. Copiii au luat la facultate si trebuie urgent o suma de bani pentru platirea studiilor sau pentru inchirierea unei garsoniere. Esti pensionar si ai nevoie de bani urgent pentru a-ti plati medicamentele de ultima generatie sau iti doresti o vacanta in Grecia.

Sunt o multime de momente in care poti avea nevoie de o suma de bani mai mare, dar banca nu este o alegere pentru tine din diverse motive. Ce faci in aceste conditii?

 • Accesezi un credit rapid nebancar;
 • Iti alegi suma de care ai nevoie, dar care nu poate depasi 1000 de lei pentru maxim 35 de zile;
 • Trimiti documentele necesare aprobarii cererii: copie dupa BI/CI, copie dupa extras de cont aferent contului de incasare venit pentru intreaga luna precedenta.
 • Dobanda este fixa, fara alte costuri suplimentare.
 • Vei fi contactat telefonic  sau prin e-mail pentru a fi instiintat daca ti s-a aprobat sau nu creditul.

Evident ca trebuie sa restitui suma de bani pe care ai imprumutat-o, dar nu iti fa griji, daca cumva nu poti plati luna urmatoare. Suni la institutia nebancara de unde ai facut creditul si anunti, iar aceasta te va ajuta cu o prelungire.

Ai nevoie de un partener de incredere pentru obtinerea creditului nebancar

Dupa ce toate rudele au refuzat sa te imprumute, prietenii au ridicat din umeri explicand ca nu au nici un ban sa-ti dea, ideea ta de a face un imprumut nebancar poate veni ca o mana cereasca.

Important pentru tine este sa gasesti o institutie nebancara de ajutor, de incredere, serioasa, pentru ca totul sa decurga in bune conditii. De ce este o recomandare perfecta Creditfix.ro?

 • Este formata din tineri profesionisti in domeniul financiar;
 • Restrictiile de creditare sunt mai mici ca in cazul unei banci, iar documentatia mai putin stufoasa;
 • Este autorizata de Banca Nationala a Romaniei;
 • Ofera solutii eficiente pentru clienti dorind sa le rezolve problemele de bani;
 • Se adreseaza celor care au un venit lunar constant incasat pe un card bancar;
 • Este recunoscuta prin eficienta si corectitudine.

Nu-ti mai face atatea probleme in legatura cu banii, ce rost are stresul, de acum ai alaturi un prieten la nevoie! Acceseaza creditul fix nebancar de la Creditfix.ro! Totul va fi bine!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.